2777
2789
منم دخترم میگه میخوام  ولی بازی نیست ک اموزشی مگه نیست؟

انگار آموزش همراه بازیه

من دخترم سه سال و نیمشه

گفتم شاید براش مفید باشه

چون میگه برای ۳ تا ۱۰ سال

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم  چیکارکردی نصب کردی یانه؟؟ منم بچم چهارسالشه موندم چیکارکنم

نه نصب نکردم، چون پولی بود شوهرم نذاشت, آخه رو گوشی من نمیشه، فقط گوشی شوهرم میشه

من نصب کردم. ولی6ماهش50هزارتومن و یکسالش100هزاره...بنظرم همون قطار شادی یا نرم افزارای تو بازار خیلی ...

شما که نصب کردین توش چی داره؟

آموزش اعداد و الفباست فقط یا چیزای دیگه؟

شما که نصب کردین توش چی داره؟ آموزش اعداد و الفباست فقط یا چیزای دیگه؟

سلام.

من دیروز برای پسر۶ سالم نصب کردم. اشتراک ۶ ماهش ۷۵ تومان بود. فعلا ۲ قسمت داره. بقیه قسمت هاش کامل نشده و نوشته به زودی...

این دوقسمتی هم که داره آموزش حروف فارسی و کلمات همراه با قصه و بازیه

یکیش هم اعداد ریاضی و اشکال هندسی و جمع ساده اعداد

من در اصل گول تبلیغشو خوردم که میگفت کلی اطلاعات عمومی داره  . و اینکه گزینه ای نداره که رده ی سنیو مشخص کنی که بر اساس همون آموزشش بیاد. چون برای دخترمم که ۹ سالشه گفتم شاید خوب باشه

در کل چیز جالبی نیست

سلام. من دیروز برای پسر۶ سالم نصب کردم. اشتراک ۶ ماهش ۷۵ تومان بود. فعلا ۲ قسمت داره. بقیه قسمت هاش ...

واقعا که تبلیغاشون الکیه، برنامه خوب لااقل باید یه قسمتش رایگان باشه بقیه چیزاش پولی، تازه پولیاشم مشخص باشه برای چه آموزشیه

اینارو خودمونم میتونیم یادشون بدیم

بازم یه دنیا ممنون که بهمون اطلاعات دادی عزیزم

من می خواستم دانلود کنم الان 10 سالمه رفتم توش گفتم شاید کمک درسیم باشه 😑 اسکرین شات هاش رو که دیدم سکته رو زدم 😑 دانلود کردم پولی بود با چند ترفند ردش کردم بعد 2 تا قسمت داشت اولین قسمت آموزش اعداد و قسمت بعدی نوشتاری 😕 بدرد نمی خورد برنامه قطار شادی رو من کلاس اول داشتم خیلی خوب ساعت و یاد گرفتم و رایگان بود

گاد پابجی و GTA عم🖤⛓