2777
2789
2790
2778
عنوان

اپ لاغری

89 بازدید | 8 پست

سلام بچه‌ها

میتونید ی اپلیکیشن برای تناسب اندام بهم معرفی کنید؟! 

خودم ی برنامه‌ای داشتم که مثلا اونجا انتخاب میکردی که امروز ۵ ق برنج خوردم بعد کالری میداد بهم

یا تا تیک می‌زنی که امروز ۸ لیوان آب خوردم

برنامه ورزش برای هر نقطه از بدن هم داشت

ولی این برنامه رو گم کردم ایرانیم بود اتفاقا

حالا اگر میدونستید اسم همین برنامه بهم بگید یا اگر این و نمیشناختید ی برنامه خوب بهم معرفی کتید ممنون❤️🌹

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برای ایفون میخوام بچه‌ها

بعضیاشون فقط اندروید دارن

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
مانکن  کرفس  باریکا

مرسی❤️

کدوم بهتره

کالری شمار مانکن یا کرفس آپ لاغری در ۳۰روز

ممنون❤️

زیره هم هست

مرسی❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز