2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
عزیزم یکی از اشناهای ما هم همین مشکلو داشت افسردگی گرفته بود و همیشه لباس های رنگ تیره میپوشید به ...

اخه هنوز چهل روز نشده . بابام هفت هشت ماه مریضی سخت داشتن نمیتونم درک کنم بعد اون همه تلاش زنده نمونده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میتونست پاشه بره ورزش و برقصه که افسرده نمیشد ،عزیزم عزاداریتو بکن تا اندازه ای که میخوای گریه ن ...

واااای خدا صبرت بده . خدا رحمتشون کنه . من نمیتونم خودمو خالی کنم بخاطر همین بدترم

روانشناس هم بری معجزه نمیکنه بهتره باهاش کنار بیای عزیزم واقعیت تلخیه میدونم خیلی ام سخته ولی تو نا ...

خدا مرگم بده . میگن مرگ والدین تو تقدیر فرزنده الهی هیچ پدر مادر داغ اولاد نبینه . خدا صبرررت بده . 

خدا مرگم بده . میگن مرگ والدین تو تقدیر فرزنده الهی هیچ پدر مادر داغ اولاد نبینه . خدا صبرررت بده .& ...

خدانکنه عزیزدلم مهربونم مرسی که انقد دلت پاکه

امیدوارم خدا بهت صبر بده تا بتونی با بخندات پدرتم خوشحال کنی

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم