2777
2789
عنوان

چیکارش کنم..😔😔😥😂

131 بازدید | 15 پست

چند روز پیش دوست پسرم گفت میخوام تتو بزنم پشت گردنمو گفتم یه جایی و بزن دید نداشته باشه گفت دست تو دید داره گردن من عیب داره دید داشته باشه خلاصه رفت زد و خوشگل شد امروز اومد پیشم گوشاشو سوراخ کرده گوشوار انداخته😕😕😕😕😂😂😂زیاد خوشم نمیاد ولی بهش میاد بیشتر واسه مامانم ناراحتم خیلی تو این چیزا دخالت میکنه از الان استرس دارم کلی واسه تتو گفت چرا سرو صورتشو تتو کرده الان گوشوارو ببینه باز مغزمو میخوره😔😔😔😔😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من مربوط نیستا ولی چون پرسیدی میگم  بعضی  اقایونی که گوشواره میندازن منظورشون ارسال یه جور پیام برای بیان تمایل به همجنسگرایی هست 

درسته گوشواره جنسیت نداره ولی عرف جامعه روهم باید در نظر گرفت این  اقایونی که  با گوشواره و مش صورتی میبینم درنظرم  عین اینه که یه  خانم با سبیل داگلاسی بچرخه  به همون عجیبی 😐😐😐😐

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

از این برات شوهر درنمیاد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
به من مربوط نیستا ولی چون پرسیدی میگم  بعضی  اقایونی که گوشواره میندازن منظورشون ارسال یه ...

من خودمم با گوشواره مخالفم 😔😥ولی خب بعد یه مدت نندازه سوراخ گوشش پر میشه دیگه

2790
2778
2791
2779
2792