2777
2789
عنوان

خاطره مثبت شدن بی بی چک🥰

403 بازدید | 19 پست

سلام دوستای قشنگ نی نی سایتی 😍

من دوره ای که درحال اقدام بودم همیشه خاطرات مثبت شدن بی بی چک هارو میخوندم و ذوق میکردم میگفتم یعنی میشه یه زمانی بی بی منم مثبت بشه😍

دوسال بود که درحال اقدام بودم و خیلییی فکرم درگیر این قضیه بود یه جورایی حساس شده بودم کلا تو نی نی سایت مطلب میخوندم 

این ماه از همون اول بعد اقدام یه جورایی انگار به دلم افتاده بود که باردارم ....خلااااصه ۴ روز‌مونده بود به پریم رفتم بی بی خریدم و زدم ..اولش دیدم فقط یه خط افتاده دیگه کلا نا امید شدم انداختمش تو سطل اشغال اومدم بیرون به شوشو گفتم نشد این ماهم😉 شوشو هم گفت فداسرمون ایشالله ماه های دیگه خلااااصه که ناامیدانه نشستم رومبل که شوهرم بعد من رفت سرویس بی بی چک و دید که یه حال کمرنگ ولی قابل دیدن افتاده بود ...اوردش بهم نشون داد وقتی دیدم کلی ذوق کردم ولی دلمو خوش نکردم چون سابقه مثبت کاذب شدن و داشتم🥲 گفتم صبح که بیدار شدم دوباره تست میکنم ...صبح بازم زدم توی دو سه دقیقه حاله انداخت..دیگه کم کم داشت باورم میشد 😍 اصلا باورم نمیشد یه روزبی بیمو مثبت ببینم فکر کنم ماهی ۵ ۶ تا بی بی چک میزم کلا🤣

فرداش شبش رفتم ۵ تا بی بی از مارک های مختلف گرفتم که همشووون حاله انداخت🥰🥰🤩بهترین روز زندگی خودم و شوشو بود خیلی ذوق کردیم فرداش که رفتم آز دادم بتام ۴۲ بود که گفت لب مرزه زود اومدی 

خلاصه امروز صبح هم رفتم بعد سه روز از دادم بتام شد ۱۲۰ گفت مثبته و سه برابر شده😄😃 خوشحال ترینم 

خدا دامن همه اونایی که درحال اقدامن رو سبز کنه 😍😍

اینم خاطره مننن ببخشید که زیاد شد حوصلتون سر رفتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه انشالله بسلامتی بغلش کنه😍😍😍

ولی آخه شوشو😬

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

آخی چقدخوشحالم برات

ازخوشحالی دارم اشک میریزم

خدااین حس تورونصیب همه ی خانومای سرزمینم کنه ان شاالله

مراقب خودت واون فسقلی باش ان شاالله ک دل خوش دنیابیادوبغلش کنی😍😍

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

عاشق بی بی چک مثبتم خیلی مبارکه برام دعا کن این ماه مال من مثبت بشه چهار ساله منتظرم

انشالله عزیزم اصلا نا امید نشو گلم 

من تنبلی داشتم این ماه عسلو سیاه دونه زیاد خوردم 

لتروزول و اینفولیک که با یه دوره جواب داد برام 

اینوفولیک خیلی عالیه

کارخونه ی بی بی چک سازی رو آباد کردی

انشالله آخر این ماه منم بی بی چک م مثبت شه

یه اقدام جوگیرانه داشتیم

البته بچه ی دوم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
عاشق بی بی چک مثبتم خیلی مبارکه برام دعا کن این ماه مال من مثبت بشه چهار ساله منتظرم

عزیزم ان شاالله ازخدامیخام ک حس همین خانوم رو ب همین زودیا شماهم تجربه کنی😍

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔