2777
2789

شوهرم انگار تک بچس دوتا بچه هستن البته ولی اون کلا هیچ قیدی ب خانواده نداره حالا ایناش هیچی شوهرم همش چسب ب ننشه خسته شدم دیگه یا میزنگه یا اونجاس هرجا بخواییم بریم بااون میاد پارک و خرید و .... و.... دیگه نمیدونم چکار کنم از اویزون بودنش ننشم انگاری تو گوشش کرده و  خوشحاله  ک دیگه تنها با من جایی نمیاد منم نمیدونم چجور برخورد کنم

توام باخانوادت باش ‌.وقتی اعتراض کرد براش توضیح بده که چقد ازاین وضعیت خسته ای 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا حساسیت نشون نده و اعتراض نکن

ولی کاری کن شوهرت پیش تو بیشتر بش خوش بگذره (وقتای ک تنها میرین بیرون) 

و کم کم ارتباط تونو با خانوادش کم کن

مثلا قبل اینکه اونا برنامه بچینن برای تفریح تو بگو ب شوهرت عزیزم اینقدر دوست دارم جمعه دو نفری بریم فلان جا

زندگی را باید زندگی کرد
اصلا حساسیت نشون نده و اعتراض نکن ولی کاری کن شوهرت پیش تو بیشتر بش خوش بگذره (وقتای ک تنها میرین ب ...

بدبختی من بگم بریم جایی میگه نه خستم حال ندارم فلان ننش بزنگه میدوعه خستم خیلی نمیدونم چکار کنم