2777
2789
عنوان

وکس

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 30 پست
😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️به خدا داستانی شده لیزرم رفتم بکنم صورتمو گفت نمی‌کنیم چون موهاش نازکه یا قسمت‌های ...

من از لیزر صورت خیلی میترسم..فک کن اگ ابرو و مژه هاتم لیزر بشه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دماغ ار جوش نمیزنه ولی کمر و بالاتنه قسمت جلو یا صورت اینا جوش میزنه افتضاح☹️

ی ارایشگر بهم گفت کمر همینجوره ک جوش میزنه من حتی پمادم گرفتم جوش زد گفت من کمرو اپیلاسیون نمیکنم اگرم بکنم میگم ک احتمال زیاد جوش میزنی

صورتم من با تیغ ابرو میزنم

ی ارایشگر بهم گفت کمر همینجوره ک جوش میزنه من حتی پمادم گرفتم جوش زد گفت من کمرو اپیلاسیون نمیکنم اگ ...

زود زود در نمیاد؟ آخه اونایی که بدن خیلی صاف و بدون مویی دارن چکار میکنن اخه

زود زود در نمیاد؟ آخه اونایی که بدن خیلی صاف و بدون مویی دارن چکار میکنن اخه

نمیدونم من کمرو نمیزنم کمره بقیم ندیدم😑

صورتمم ک موهاش زیاد نیست الان یک ماه و نیم زدم امشب میخوام بزنم دیگ بلند شده

عزیزم میگن خیلی بده موی دماغ رو اصلا نباید بکنی فقط باید کوتاه کنی چون ممکنه مو زیر پوستی در بیاد بع ...

حساسه بدش میاد گلم 

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا

ببین من استفاده می کنم، اصلا جوش نمیزنم ولی واسه وکس صورت، حتما جای خوب برو، یا قبلش پرس و جو کن کارشون خوب باشه، بعضیا کارشونو بلد نیستن، با حرارت داغ می زنن به صورتت، صورتت و می سوزونن، یه بار واسه خودم پیش اومده، هر ماه هم وکس استفاده نکن، مثلا یکی دو ماه بند، یه ماه وکس، اینجوری مشکل شل شدن پوستم واست پیش نمیاد. اما وقتی میری آرایشگا حتما باید بعدش واست محلول بزنن که جوش نزنی، اینو حتما بگو انجام بدن.