2789
عنوان

دلم گرفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 42 پست
شادى خیلى سخته امیدوارم بتونم از پسش بربیام دیشب سر موضوعى ازش ناراحت شدم با خودم عهد کردم امروز تو دانشگاه اصلا سمتش نرم رسیدم دانشگاه اس داد کجایى اصلا نتونستم خودمو کنترل کنم سریع جوابشو دادم اومد دیدمش
چند وقت کوچیکتره ؟؟؟؟ ولی تو این دوره زمونه سن اصلا مطرح نیست کسی که یکی رو میخواد به سنش توجه نداره عموم زنش سه سال ازش بزرگتره هییییچ مشکلی هم ندارن
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سحر جان تصور کن فردا بهت بگه من عاشق فلانی شدم و میخوام برم خاستگاری چه حالی میشی ؟؟؟؟؟ مطمئن باش همچنین اتفاقی دیر یا زود میوفته اگه میخوای زیاد لطمه نبینی زودتر فراموشش کن مرگ یه بار شیون هم یه بار
snaz الان از تصور کردنشم موهاى تنم سیخ شد چه برسه به روزى که این اتفاق بیفته تا میام فراموشش کنم یاد خاطراتش میفتم خب هنوز اولین بارى که به اسم کوچیک صدام کرد یادم نرفته خاطره اون روزو ، اولین حرف زدنمون رو صد بار مرور میکنم
سحر جون اخه عشق یکطرفه اخر و عاقبتش همینه عزیزم این رابطه مثل یه گوداله هرچقدر بیشتر بری برگشتت سختتره خواهش میکنم فراموشش کن یا باهاش به صورت خیلی عادی و معمولی رفتار کن
snaz باورت نمیشه دیوونش شدم فقط به خاطر اونه که میرم دانشگاه اگه بدونم کلاس نداره اون روز انگیزه اى واسه رفتن ندارم همش سعى میکنم ظاهرم خوب باشه متفاوت باشم یه روز موهامو میبافم یه روز میریزم دورم یه روز با چشماى قهوه اى میرم یه روز با چشماى طوسى هرکارى میکنم به چشمش بیام