2789
عنوان

دلم گرفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 42 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شادى از من خوشش میاد خیلى ازم تعریف میکنه تعریف از خود نباشه من از هر نظر ازش سرترم خودشم قبول داره اما انگار نمیخواد وارد یه رابطه صمیمانه بشه انگار دوست داره من دوست اجتماعیش باشم
سحر جون به نظر من این عشق خیلی بهت ضربه میزنه بهتره فراموشش کنی اون اگه تو رو دوست داشته باشه میاد سراغت اگه هم دوست نداشته باشه هرررررررررر کاری کنی نمیشه اگر هم بشه هیچ خوشبختیی برات نداره
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
خب چرا قانون دنیا اینجوریه ؟ درمورد خودمم صدق میکنه ها من پسر همکار مامانم خواستگارم بود یه مدت با هم رابطه داشتیم بعد من گفتم نه اینقدر دوسم داره بعد از نه شنیدن بازم دست بردار نیست و به هر بهونه اى دوباره اس میده یا زنگ میزنه مامانش به مامانم گفته دیگه هیچکس رو قبول نمیکنه اما خب من چیکار کنم نمیخوامش چرا اونى که من میخوامش دوسم نداره
یک مدت بهش فکر نکن و تمرکزتو بزار رو کارای دیگه مثل ورزش و درس و ... محلش نده اگه واقعا تو رو بخواد میاد سراغت این عشق یک طرفه باعث میشه فرصتهایی که برات پیش میاد رو از دست بدی
اگه دلیلیش سن شما باشه و نخواسته بیاد جلو پس منتظر چی نشستی سنت که کمتر از اون نخواهد شد یک فاصله چند روزه از اون آقا تکلیفتو مشخص میکنه اصلا هم سخت نیست تو نمیخوای ازش بگذری میگی سخته هنوز که اتفاقی نیفتاده