سلام دوستان، من خیلی وقته برام سوال پیش اومده، من یه پسر یک سال و دو ماه دارم، باهاش بازی میکنم، میخواستم بدونم که چی میشه یه بچه ایی که دقیقا هم سن پسر من هست کارهاش خیلی از پسر من جلوتر مثلا یه اسباب بازی هست که اون باهاش بازی میکنه و یاد گرفته که چطور باهاش بازی کنه ولی پسر من هنوز نه، البته پسر منم که خیلی باهوش ولی به نسبت اون بچع کارهاش خیلی عقب تر هست اون شیطون تر و کنجکاو تر هست مثلا اون مامانش بهش میگه برق کو سریع لوستر رو نشون میده میگه برخ ولی من به پسرم خیلی میگم ولی اصلا انگار نه انگار که نشون بده خیلی چیزای شبیه به این یا مثلا میگه ببیی چی میگه میگه ب ب ولی پسر من نمیگه هرچی تکرارم میکنم، میخوام بدونم مشکل کجاست؟ یعنی من وقت نمیذارم یا هوش اون بچه بالاتر از پسر من هست؟
مشکل پایه این قیاسی هست که انجام میدی هم خودت هم بچتو اذیت میکنی
اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان میجویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد وقت کردم عکس جورچین برات میفرستم ..عالی بود من جاریم برادخترم کادو گرفته بود .با دختر خودش هم کار کرده بود خیلی خوب بود ..درصورتی که بچه های خواهرشوهرم بزرگتر بودن وبلد نبود ..شیوه یاد دادنت رو تعیر بده ..همه بچه ها باهوشن
پسر شما هم باهوش هست هر بچه ای رشدش با بچه ی دیگه فرق داره یه بچه زود حرف میزنه یه بچه زود راه میره و....
خواهشاً بچت رو با بچه های دیگه مقایسه نکن اون روند رشد خودش رو طی می کنه اینطوری برات عادت میشه حتی بزرگم بشه این کار رو انجام میدی و خودت و اون رو اذیت میکنه بزار از زندگیش لذت ببره گناه داره
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
بعد وقت کردم عکس جورچین برات میفرستم ..عالی بود من جاریم برادخترم کادو گرفته بود .با دختر خودش هم کا ...
شما درست میگین یه چیزی البته ایشون بچه ی یکی از بلاگرها هستن که خیلی رفت و امد دارن هر روز خونه خاله و عمه و .... ولی من و پسرم از صبح تا شب خونه ایم به خاطر کرونا هفته ی یک بار رفت و امد محدود دارم نمیدونمشاید به خاطر اینکه دور اون بچه خیلی شلوغ
شما درست میگین یه چیزی البته ایشون بچه ی یکی از بلاگرها هستن که خیلی رفت و امد دارن هر روز خونه خاله ...
اینم تاثیر داره ..اما نه به میزان کار کردن بابچه...فقط کار کن باهاش ترانه بزار ..منم بچه ام دورش شلوغ نبود ...نگران نباش ...من اولش فک میکردم دخترم ساکته ..الان چه زبونی داره
میدونم عزیزم چی میگی ولی نگران نباش الان پسر شما باهوشه باهاش بازی کن و به زور ازش چیزی رو نخواه هرچی بزرگ تر بشه خودتون متوجه میشوید که تو چی استعدادش بیشتر هست همون رو تقویت کن مثلاً می بینی زود چیزی حفظ میشه اون رو تقویت کن یا خلاقیتش خوبه یا...
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان