2821
2789
عنوان

یه سوال دارم

36 بازدید | 6 پست

اگر کسی از دادگاه درخواست پرینت مکالمات و پیامک بکنه آیا صوت مکالمه ی تلفنی هم بهدادگاه ارائه میشه یا فقط زمان و تعداد تماس ها و متن پیامکها ارائه میشه؟

بستگی داره دادگاه چی دستور بده اگه صرفا دیتور ریز مکالمات بده خب پرینت مکالمات و پیامکها داده میشه اگه متن پیامکها را بخواد متن پیامکها ارسال کننده ودریافت کننده مشخص میشه

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
بستگی داره دادگاه چی دستور بده اگه صرفا دیتور ریز مکالمات بده خب پرینت مکالمات و پیامکها داده میشه ا ...

صوت مکالمه هم ممکنه برای دادگاه ارسال بشه؟اینکه دوطرف توی تلفن به همدیگه چی گفتند.ضبط میشه کلا؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صوت مکالمه هم ممکنه برای دادگاه ارسال بشه؟اینکه دوطرف توی تلفن به همدیگه چی گفتند.ضبط میشه کلا؟  ...

نخیر صوت که ضبط نمیشه اگه دادگاه درخواست ضبط بده ضبط میکنن ولی مکالمات قبل که ضبط نمیشه

نخیر صوت که ضبط نمیشه اگه دادگاه درخواست ضبط بده ضبط میکنن ولی مکالمات قبل که ضبط نمیشه

ممنون از راهنماییت عزیزم. شما حقوق خوندی؟ میتونم در مورد موضوعی ازت بپرسم؟ 

ممنون از راهنماییت عزیزم. شما حقوق خوندی؟ میتونم در مورد موضوعی ازت بپرسم؟ 

حقوق نخواندم ولی بعضی چیزا رو تقریبا متوجه میشم درخدمتم بتونم کمکت کنم