2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

35 بازدید | 6 پست

اگر کسی از دادگاه درخواست پرینت مکالمات و پیامک بکنه آیا صوت مکالمه ی تلفنی هم بهدادگاه ارائه میشه یا فقط زمان و تعداد تماس ها و متن پیامکها ارائه میشه؟

بستگی داره دادگاه چی دستور بده اگه صرفا دیتور ریز مکالمات بده خب پرینت مکالمات و پیامکها داده میشه اگه متن پیامکها را بخواد متن پیامکها ارسال کننده ودریافت کننده مشخص میشه

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
بستگی داره دادگاه چی دستور بده اگه صرفا دیتور ریز مکالمات بده خب پرینت مکالمات و پیامکها داده میشه ا ...

صوت مکالمه هم ممکنه برای دادگاه ارسال بشه؟اینکه دوطرف توی تلفن به همدیگه چی گفتند.ضبط میشه کلا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صوت مکالمه هم ممکنه برای دادگاه ارسال بشه؟اینکه دوطرف توی تلفن به همدیگه چی گفتند.ضبط میشه کلا؟  ...

نخیر صوت که ضبط نمیشه اگه دادگاه درخواست ضبط بده ضبط میکنن ولی مکالمات قبل که ضبط نمیشه

نخیر صوت که ضبط نمیشه اگه دادگاه درخواست ضبط بده ضبط میکنن ولی مکالمات قبل که ضبط نمیشه

ممنون از راهنماییت عزیزم. شما حقوق خوندی؟ میتونم در مورد موضوعی ازت بپرسم؟ 

ممنون از راهنماییت عزیزم. شما حقوق خوندی؟ میتونم در مورد موضوعی ازت بپرسم؟ 

حقوق نخواندم ولی بعضی چیزا رو تقریبا متوجه میشم درخدمتم بتونم کمکت کنم