2777
2789
عنوان

هزینه بچه و زایمان و بارداری

125 بازدید | 11 پست

خانمایی که باردارن یا تازه زایمان کردن از هزینه های دوران بارداری و زایمان و بچه داریتون میشه بگین ادم یه مقداری دستش بیاد؟چون من مستاجرم میخوام ببینم چجوریه خرج بچه و اینا 

شوهرمم درامدش خوبه خداروشکر میخواستم ببینم شماها با این وضع بچه دار شدین یا خودتون صاحبخونه و خیلی پولدارین که بچه اوردین

البته ببخشیدا فضولی نباشه

هزینه بیمارستان من میشه ۵ تومن.

وضع مالیمون هم نسبتا خوبه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

ما وضعمون متوسطه.خونه گه داشتیم ماشینم تازه خریدیم.دیگه داریم ذخیره میکنیم واسه نی نی

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خونه نداریم اما خداروشکر درامدمون بد نیست , تقریبا باید یه 20 ملیونی برای روند بارداریت در نظر بگیری , حالا بستگی داره سزارین اخایاری بخوای بیمارستان خصوصی بری یا نه اگه نه طبیعی باشی تو دولتی و اینا زیاد خرجی نداره 

وضعه مالیه نسبتا خوب داشتم که دومی رو سه سال دیش اوردم ولی با اینکه درامدهمسرم از ۹۰ درصد شاید بگم افراده دیگه بیشتره حاضر نیستم سومی رو ایران به دنیا بیارم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

الان هشت ماهه باردارم تا الان هزینه دکتر و سونوها و داروهام حدود ۳ تومن شده

هزینه بیمارستانم تا ۸ تومن حساب کردم، هنوزم کامل وسایل و لباس نخریدم البته بچه دومم هست خیلی چیزا را دارم

نه خونه نداریم اما خداروشکر درامدمون بد نیست , تقریبا باید یه 20 ملیونی برای روند بارداریت در نظر بگ ...

وای بیست ملیون 

خدا به داد برسه دیگه🙄

قبلنا چقد راحت تر بودن

وای بیست ملیون  خدا به داد برسه دیگه🙄 قبلنا چقد راحت تر بودن

خب بستگی به خودت داره جانم مثلا من حتما سزارین میخوان که 5 تومن فقط هزینه بیمارستان میشه4 هم دکترم خودش میگیره , 3تومن برا ویزیت و ازپایش و سونو در طول بارداری , حداقل 3 تومنی دارو میخواد البته هر کس فرق داره من خودم چون سابقه ی سقط دارم داروم خب زیادتره 

بستگی به خودت داره نوع خرج ها ما دو تا شاغلیم درآمدمون خوبه تقریبا خونه و ماشین داشتیم یه مغازه هم قبل بارداری من همسرمو مجبور کردم بخره خرج هم تقریبا زیاد بود دوران بارداری از خورد و خوراک بگیر تا دکتر و زایمان و بچه داری.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.