2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که تو کل زندگیتون دادین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10474 بازدید | 200 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامادرشوهر و پدرشوهرم نشسته بودیم دم در خونه ینی تو پاگرد در خیابونم باز بود بعد پدرشوهرم بلند شد رف بالا پشت بوم متو مادرشوهرم موندیم همینجوری حرف میزدیم ک یهووو یچیزی پرت شد تو جوب ابش پاچید همجا 

من شروع کردم به بد و بیراه گفتن گفتم بچها هم خرن بخدا عقلشون نمیرسه اب جوب کثیفه چرا پرت میکنن احمقا و کلی حرف دیگ 

مادرشوهرمم همینجوری نگام میکرد با لبخند 

بعد یهو گف آقا بود از بالاپشت بوم انداخت

دیگ فقط سکوت کردم 😒😥

همین چند روز پیش کولر خراب بود شوهرم برادر شوهرم داشتن درست میکردن هی زنگ میزدن فلان دکمه بزن و اینا منم به هوای اینکه همسرم دوباره زنگ زده تا کلید کولر و بزنم دیدم داره سلام اینا میکنه گفتم خل اینم سلام چی داره دیگه سلام ندادم گفتم جوووووووووووون بعد متوجه شدم برادر شوهرم صداش خیلی شبیه همسرم من دیگه اون آدم سابق نمیشم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

جلوی یه اکیپ پسر دوبار خوردم زمین اخه لیز بود نمیدونستم  

فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂

یکی از دوستام ک باهاش حال نمیکردم😂زنگ زد ب تلفن خونمون گف سلااام میشه امروز بیای بریم بیرون؟ منم گفتم اخه من خونه عمومم اونم گف اها پس باشه مرسی 

تلفن خونه و من خونع عمومم😑😂

تازه اونم نفهمید گف باشع مرسی

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..

یه بار به یه رفیقم(پسره) گفتم فلانی آبنبات چوبی منه 

بعد سوالی گفت آبنبات کنم گفتم آره همون که سرش گرده میمکیش😐 بدبخت پاشد رفت

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .