دختر منم همینه هر دفعه با گریه میره ولی اصلا خودشو خیس نمیکنه نگه میدارع ولی با اجبار میره
وای اره انگار دختر منو میگی..حتی شبا هم خشکه..اگر تو حموم ببرم خوبه ولی تو دسشویی اصلا..دخترت چند ساعت یکبار جیش میکنه؟ به نظرت اشکال نداره فعلا بزارم تو حموم کارش رو بکنه تا خوب یاد بگیره؟
خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
برا دستشویی کوچک یه هفته یاد گرفت هی رفت بنده خدا حتی شبا بیدار میشه میره کلان الان شش ماه گرفتم یه دفه شب فقط دستشویی کرده ولی دستشویی بزرگ هر کاری میکنم میگه نه پوشک بیارید شورت اموزشی خوبه داروخانه ها دارن توش جیش کنه پس نمیده من گرفتم ولی پسرم استفاده نکرد
اول باز بزارین تند تند مثلا نیم ساعت یه بار ببرید تو جموم یا دستشویی از این توالت فرنگی پلاستیکی ها هست من چون پسر بزرگم از توالت میترسی تا پنج سال تو توالت فرنگی بچه و اینا دستشویی میکرد بگین مدل های طرح دار بگیرین که بهتره کتابش هست من اول کتابش خریدم داستانش خونم هم پسونه اش هست کتابش هم دخترونش کم گم یاد میگیرن اسم کتابش من که تاج سرم لگن دارم
با صندلی اش انگار راحت نیست ..خیلی نمی شینه روش..کتاب و کلیپ هم کلی براش گرفتم
یه صندلی خوشگل بگیر برا من رو صندلی اش عکس داره گفتم بستنی میده بعد یاد گرفت پسر بزرگم همین کارو کردم رو صندلی اش عکس شرک داره گفتم هر دفه جیش کنی بستنی میده