2777
2789
عنوان

یه سوال 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 29 پست
به عقل خودشون رجوع میکنن واسه همین هم موفق تر و محکم‌ترن ادم عاقل روی‌تواناییای خودش حساب مبکنه نه ...

کحاشون موفقتره 😑😑

همش مردا دارن گند میزنن به همه چیز و 

به عقل خودشون رجوع میکنن واسه همین هم موفق تر و محکم‌ترن ادم عاقل روی‌تواناییای خودش حساب مبکنه نه ...

دوست عزیز هرکس پیش مشاور بره ناتوان؟خواهش میکنم این پیام رو درجامعه رواج ندید

مشاور یعنی راهنما

گاهی ممکنه هرکسی بهش نیازپیدا کنه

زندگیتون سبز🍀

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوست عزیز هرکس پیش مشاور بره ناتوان؟خواهش میکنم این پیام رو درجامعه رواج ندید مشاور یعنی راهنما گا ...

من‌خودم ۲ صاله با یه روانشتاس در ارتباطم  و خیلییییی کمک کرده بهم

من‌نمیکم‌مشاور رفتن بده

اما اینکه برای دسشویی‌رفتن‌هم درودل کنی و نظر بخای نتیجش میشه بی اراده بودن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
دلم واسه همینشون میسوزه.بسکه تو تربیتشون گفتن مرد اله بله اینکارو نمیکنه اونکارو نمیکنه، طفلکیا اینج ...

اره واقعا

مردا خیلی ناتوانن 

هیچ مهارت خاصی برای مدیریت رفتار و احساسشون یاد نگرفتن 

من‌خودم ۲ صاله با یه روانشتاس در ارتباطم  و خیلییییی کمک کرده بهم من‌نمیکم‌مشاور رفتن بده اما ...

این درسته👌🍀

همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
کحاشون موفقتره 😑😑 همش مردا دارن گند میزنن به همه چیز و 

خب‌همینکه‌گند میزنن‌نشونه‌موفقیته‌

چون برای طرف مقابل بده‌نه برای خودشون

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اره واقعا مردا خیلی ناتوانن  هیچ مهارت خاصی برای مدیریت رفتار و احساسشون یاد نگرفتن

اره درصورتیکه پاش بیفته احساسی ترن!ولی چون منع شدن بروز نمیدن یا فک میکنن از مردی و غرورشون کم میشه!کمک نمیخوان و ...

من همین یه دونه ام!

من همسرم همه. درد و دل هاش را به من میگه.ولی معمولا بعضی ها یا حرف نمیزنن یا به دوست صمیمی میگن.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍