2777
2789
عنوان

دوست پر حرف

104 بازدید | 6 پست

وای بچه ها دیوونه شدم دیگه

دوستم  خیییلی حرف میزنه هرچی بی توجهی میکنم ، سین نمیکنم ، با بد اخلاقی جواب میدم، جواب نمیدم  اصلا نمی فهمه.  شما هم باشید خدایی خسته میشید هر بار میرم پیویش پنج دقیقه ویس داده حرفایی که تو بیست ثانیه هم جمع میشه شب امتحان کلییی سوال می پرسه خب منم دارم درس می خونم معلم که نیستم حرفاش هم یا سوال درسی یا ناله  واقعا نمیدونم چجوری بهش بفهمونم کمتر حرف بزنه 😢😢😢 از طرفی تنها دوستی که دارم همینه نمیخوام از دست بدم دیگه خیلیی تنها میشم

اونایی که تو ارتباطات مهارت دارن یاری میدن ؟😢 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

رفیق صمیمیمنم اونجوریه مخصوصا وسط. امتخان خیلیی دیونه بازی در میاره ولی ما. باهم راحتیم مثلا بهش میگم افرین اجی گلم کمتر. زر بزن اونم دیگه زر نمیزنه😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

ساعت هایی که حوصله دارید مجازی برید و به یه بهونه ای زود خداحافظی کنید

حدس می زنم دوست تون برونگرا باشن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق صمیمیمنم اونجوریه مخصوصا وسط. امتخان خیلیی دیونه بازی در میاره ولی ما. باهم راحتیم مثلا بهش میگ ...

این اینطوری نیست زود بهش بر میخوره اصلا اینطوری با هم صمیمی نیستیم 😕

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
ساعت هایی که حوصله دارید مجازی برید و به یه بهونه ای زود خداحافظی کنید حدس می زنم دوست تون برونگرا ...

همون گوش دادن اون همه حرف دیوونم میکنه 😢

اره برونگراعه

این اینطوری نیست زود بهش بر میخوره اصلا اینطوری با هم صمیمی نیستیم 😕

عه!

پس مجبوری بشینی گوش کنی

یا موقع امتخان کلا گوشی رو. به. دستت نگیر تا غر زدناش. و سوالاش رو نبینی

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
عه! پس مجبوری بشینی گوش کنی یا موقع امتخان کلا گوشی رو. به. دستت نگیر تا غر زدناش. و سوالاش رو نبی ...

👌👌😢😢🙏💖