2777
2789

میدونم خوبه یا نه ولی چند مدل ازش دیدم قشنگ بودن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت یخچال هیتاشی سایز ۹۱۰ کسی میدونه چنده؟

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

من خودم ندارم ولی یکی از اقوام از سال ۹۷ یه جفت دوقلو لایف داره خیلی راضیه ازش نکته مثبتشم اینه که مواد غذایی تو یخچالش تا مدتها حالت تازگی داره و آب که توش میزارن بو نمیگیره

اصلا لایف نخرید خدمات نصبش افتضاحه تا چند روز باید مدام تماس بگیرید و یخچالم همینطور داخل خونه باشه تا هر زمانی که دلشون خواست تشریف بیادن واسه نصب 

کلا افتضاحه و اعصاب خورد کن ارزششو نداره اصلا 

من خودم ندارم ولی یکی از اقوام از سال ۹۷ یه جفت دوقلو لایف داره خیلی راضیه ازش نکته مثبتشم اینه که م ...

دقیقا همینه

من واقعا راضیم ازش  امروز تو یخچال زیر همه خوراکیا چهارتا گوجه پیدا کردم ک یادمه دقیقا یکماهه از خریدنشون میگذره چون. یادمه ار کجا. خریدم😂

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اصلا لایف نخرید خدمات نصبش افتضاحه تا چند روز باید مدام تماس بگیرید و یخچالم همینطور داخل خونه باشه ...

ما ک خودمون نصب کردیم و. الان چهار ساله و واقعا راضیم 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ما ک خودمون نصب کردیم و. الان چهار ساله و واقعا راضیم

سلام عزیزم میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته اما چجوری خودتون نصب کردید ؟؟ ما زدیم برق دما یخچال اومد اما فریزر نه باید چقدر صبر کرد تا دمای فریزر هم بیاد؟؟؟