2777
2789
عنوان

میگم چرا تازگیا نی نی ها یه طوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
ای وای بچه منم شیرخشکیه یعنی اونجوری میخواد بشه؟ چیکار کنم عادی باشه

نه فقط که این نیست نترس عزیزم، ژنتیک هم خیلی مؤثره 

بچه هایی که توی نوزادی اینجوری تپل میشن سر دندون در آوردن خیلی لاغر میشن، زیاد نمیمونه این چاقیه ولی باید کنترل بشه، اگه طبق اون نمودار رشد باشه اصلا اشکالی نداره 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
ای وای بچه منم شیرخشکیه یعنی اونجوری میخواد بشه؟ چیکار کنم عادی باشه

نه عزیزم همه اینطورنیستن 

منم دخترم را شیر خشک دادم هم زمان شیرخواری هم الان طبیعیه 

ولی شیر خشک کلا خاصیتی نداره 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم خوب نیست  ممکنه مشکل متابولیسم داشته باشند  به هر حال نمودار رشد طبیعی ش خوبه

من بچه خودم تیروئید داشت مشکل کلیه داشت اینقدر سر وزن اذیت شدم خیلی دلم میسوزه اونایی که لاغرو ضعیفن اصلا یه وضی😅

من بچه خودم تیروئید داشت مشکل کلیه داشت اینقدر سر وزن اذیت شدم خیلی دلم میسوزه اونایی که لاغرو ضعیفن ...

آخی عزیزم 

اره لاغر و ضعیف هم خوب نیست 

ولی اونایی که بیش از حد تپلن هم قطعا  مشکل دارن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

آخی عزیزم  اره لاغر و ضعیف هم خوب نیست  ولی اونایی که بیش از حد تپلن هم قطعا  مشکل ...

اره خیلیا هم تا شیر خشک قطع میکند دیدی چه خالی میشن اصلا رشدشون متوقف میشه من بچه های دوستام از شیر گرفت همون اندازه موندن و خیلی ضعیف شدن

خداروشکر تغذیه اشون خوب بوده خیلیا بچه هاشون اینقدر ضعیف هستند ادم جیگرش میسوزه طرف نمیتونه یه غذا ب ...

نه اتفاقا.بچه ی چاق و تپل تمام کارهاش دیرتر و تنبل هست.چیزای چاق کننده بار تغذیه ای ندارن..

الحمدلله رب العالمین❤