2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا بهش کمک فکری نکن چون گوشاش اینطوری می شنون. :توبی عرضه ای.   حتی اگه نظرت رو پرسید بگو نمی دونم تو بهتر ازمن بلدی کم کم کارایی که درسته. وتو دوست داری رواگه غیر مستقیم بهش حالی کنی انجام میده 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

یه سخنرانی قبلا در این مورد گوش دادم اما اسم اون شخص رو یادم نیست میگفت باید طوری رفتار کنید که ابهتش حفظ بشه و حس اقتدار داشته باشه.

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

اصلا توجه نکن  ولش کن  خودش درست میشه  یه دونه دارم ازش ..... اینقدر بی توجهی میکن ...

واقعا روانیم کرده دیکه هر کسی هر کار بهش بگ انجام میده بهش بکم انجام نده بدتر لج میکنه میره انجام میده با اینکه با زبون خوش میگم همیشه😑

اصلا بهش کمک فکری نکن چون گوشاش اینطوری می شنون. :توبی عرضه ای.   حتی اگه نظرت رو پرسید بگو نمی ...

آخه چقدر بی تفاوتی بی تفاوت باشم خیلی زندگی مونبه باد میره😑

آخه چقدر بی تفاوتی بی تفاوت باشم خیلی زندگی مونبه باد میره😑

بی تفاوت نباش باید بدونه علایق خواسته هاتو باید بگی اینو دوست دارم اونونه باید ازنگرانی هات دوستانه. وغیر مستقیم بگی وبعد بهش بگی که چیها خوشحالت می کنه چیا افسرده ونگران ازهرکاری خوت اومد تشویقش کنی واگه چیزی رونخواستی بهش توجه نکنی تااز زندگیت حذف بشه

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم