2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بهش کمک فکری نکن چون گوشاش اینطوری می شنون. :توبی عرضه ای.   حتی اگه نظرت رو پرسید بگو نمی دونم تو بهتر ازمن بلدی کم کم کارایی که درسته. وتو دوست داری رواگه غیر مستقیم بهش حالی کنی انجام میده 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

یه سخنرانی قبلا در این مورد گوش دادم اما اسم اون شخص رو یادم نیست میگفت باید طوری رفتار کنید که ابهتش حفظ بشه و حس اقتدار داشته باشه.

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

اصلا توجه نکن  ولش کن  خودش درست میشه  یه دونه دارم ازش ..... اینقدر بی توجهی میکن ...

واقعا روانیم کرده دیکه هر کسی هر کار بهش بگ انجام میده بهش بکم انجام نده بدتر لج میکنه میره انجام میده با اینکه با زبون خوش میگم همیشه😑

اصلا بهش کمک فکری نکن چون گوشاش اینطوری می شنون. :توبی عرضه ای.   حتی اگه نظرت رو پرسید بگو نمی ...

آخه چقدر بی تفاوتی بی تفاوت باشم خیلی زندگی مونبه باد میره😑

آخه چقدر بی تفاوتی بی تفاوت باشم خیلی زندگی مونبه باد میره😑

بی تفاوت نباش باید بدونه علایق خواسته هاتو باید بگی اینو دوست دارم اونونه باید ازنگرانی هات دوستانه. وغیر مستقیم بگی وبعد بهش بگی که چیها خوشحالت می کنه چیا افسرده ونگران ازهرکاری خوت اومد تشویقش کنی واگه چیزی رونخواستی بهش توجه نکنی تااز زندگیت حذف بشه

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز