2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

41 بازدید | 8 پست

از یکی کمک گرفتیم واسه خرید خونمون،واقعاهم کارمونو راه انداخت ولی انقد به رومون میزنه و انقد منت میزاره،،یا واسه هر چیزی انتظار داره ما بهش کمک کنیم حالا حتی اگه مریض باشیم باید بریم اگه کمک چیزی بخواد ،و ما تا جای از دستمون بر بیاد حالا نه مالی ولی فنی باشه شوهرم کارشونو راه میندازه ،ولی باز باهامون بد رفتاری میکنن،،اخه گناه من چی بود که باید نیازمند به کسی بشم الان اینجوری بشه،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مگه میخوای پولشونو پس ندین که هرکاری بگه انجام میدید!!؟

خب قرص گرفتید قرار نیست بیگاری بکشه که

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پس دادیم یکم دیر پس دادیم واقعا نه از خوشی نداشتم 

خب دیگه پس دادید، برای خودتون احترام قائل باشید

وقتی طرف ببینه به بدرفتاریش اهمیت نمیدید، تمومش میکنه.

هر چیزی حدی داره

حالا مبارکتون باشه اما باور کن ما هنوز مستاجریم و از هیچکسی کمک نگرفتیم، بخاطر همین جریان، در عوض آرامش داریم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انشالله که بدون دردسر صاحب خانه بشید

ممنون دوست خوبم😍

ان شاءالله شما هم زندگیتون پر از آرامش بشه💙