ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
علت تورم صورت بعد از تزریق چربی واکنش بدن است. در واقع بدن با هر جسم خارجی که برخورد کند واکنش نشان میدهد. به دلیل تغییراتی که پس از تزریق چربی ایجاد میشود بدن عکسالعمل نشان میدهد و این واکنش ممکن است با عوارض جانبی گوناگونی همراه شود. بافت چربی وارد شده به بدن سبب افزایش حجم در ناحیه مورد نظر شده و همین مورد نیز سبب مشاهده تورم در ناحیه تزریق شده است.
تا چند روز نباید ورزش شدید انجام بدی یا خم بشی . شبام روش نخواب . شبا بالش بلند بزار. ورمش تا سه هف ...
سلام خوبین...یه سوال داشتم ازتون. ..من چهارماه پیش چربی زدم به صورتم دفعه اول زدم همه اش جذب شددفعه دوم دوماه بعدش زدم که چهارماه میگذره ولی ورم داره و دو طرف صورتم گوله شده..دکتر خودم نیست...چن تا دکتر رفتم هر کودوم یه چیزی گفت...خاستم ببینم شما تجربه دارین اخه خیلی خوب جواب دادین