2777
2789
عنوان

حافظه گوشیییی

76 بازدید | 16 پست

چیکار کنم خالی بشههه 

کل عکس و فیلم های گوشیم رو هم تقریباً ۲۰۰ تا هست آهنگ هم یه ۱۰ تایی ولی میگه ۵۲ درصد حافظه پره 

حافظم ۶۴ گیگه

Just a little girl 🗿

شاید گوشیت ویروسیه گل

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من گوشیم هیچی نداره ۹۴ درصدش پره نمیدونم چیکار کنم حتی دو دفعه فُرمت هم کردم درست نمیشه 😕😐

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      

عزیزم هرچی اطلاعات داری بریز تو فلش یا رَم و گوشیتو ببر ریست کن چاره ای جز این نداره چون حافظه ی داخلی فقط با ریست خالی میشه...

اتفاقا هفته ی قبل گوشی مادرم همینطور شد مجبور شدیم ریست کنیم

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
وییی شایددد راهی هست برای درست شدنش؟🤒

ببر گوشی فروشی انتی ویروس کنه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
والا من گوشیم هیچی نداره ۹۴ درصدش پره نمیدونم چیکار کنم حتی دو دفعه فُرمت هم کردم درست نمیشه 😕😐

باید ببری تعمیرات موبایل، ب قول معروف حافظشو ب حالت کارخونه برگردونه

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...