سخت بود ولی انجامش دادم،میدونی از بس ب من فکرنمیکنه و خوشه ک حتی متوجه بلاکم نشده و هنوز شمارمو داره و بلاکم نکرده
بیییییخیال ...
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تلگراممو پاک کردم که اصن نگاه نکنم ببینم انلاینه یا با یکی دیگس یا بلاک کرده.
کلا نمیخام ببینمش
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
😄نه دیگه ،طول کشید بتونم بلک کنم ولی خب الان راست راستکی بود دیگه،
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
ببین دیگه اصن چکش نکن که بلاک کرده یانه من تلگراممو پاک کردم که اصن نگاه نکنم ببینم انلاینه یا با ...
اره حذف تلگرام خوب جواب میده،منم هی حذف میکنم ولی ب خاطر کارم نصب میکنم ،ولی درکل نسبت ب اوایل حساسیتم کمتره
برن گممممم شن
اره حذف تلگرام خوب جواب میده،منم هی حذف میکنم ولی ب خاطر کارم نصب میکنم ،ولی درکل نسبت ب اوایل حساسی ...
والا
منکه به هیچ جام نیس
چیزی که پره ادم
دیگه اون کی هست که بخام چکش کنم
ببین کارتو انتقال بده به یه جا دیگه
تلگرام واقن رو مخه
اینستام نمیریزم که یه وقت دستم نره ایدیشو بزنم
واتساپم که دو طرفه بلاک کردیم از قبل😐👋🤣
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
والا منکه به هیچ جام نیس چیزی که پره ادم دیگه اون کی هست که بخام چکش کنم ببین کارتو انتقال ...
چ خوب ب این مرحله رسیدی ،منم دارم میرسم