سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوالی داشتم من خیلی خجالتی ام تو جمع نمیتونم شروع کننده صحبتی باشم و وقتی حرف میزنم احساس میکنم حرفام براشون مسخره آمیزه به نظرتون چیکار کنم راه حلی داره؟
من زنجان زندگی میکنم اینجا متاسفانه یه جوریه که وقتی یه کلمه ای رو اشتباه تلفظ میکنی یا حرفی رو اشت ...
خب مسخره کنن
تو بدون توجه ادامه بده به حرفات
بخوای به تمسخر و عکس العمل دیگران گوش بدی پیشرفت نمیکنی تا اخر همبنجایی ک هستی میمونی
فکر کردی کسایی ک خوب حرف میزنن مسخره نمیشن ؟! چراااا هرروز دارن حرف میخورن و مخره میشن ولی ایا مثل تو خجالتی و گوشه گیر شدن ؟ در دنیا رو ب رو خودشون بستن ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظر خودم تغییر مکان بدیم یه شهر دیگه بریم تغییر میکنم ولی بابام اجازه نمیده
مکانتونم تغییر بدین مدل مسخره کردنا عوض میشه ولی هیچوقت از بین نمیره
کلا تا زمانی ک ادما وجود دارن و این دنیا برقراره بی شعور هایی ک مسخره میکنن وجود دارن تو باید یاد بگیری خودت رو قوی کنی و با دوتا حرف نشکنی این مشکل از عزت نفس توعه ک خودت زو کم میبینی و به دیگران اجازه میدی مسخرت کنن نه مشکل مکانه نه مشکل جاییه ک زندگی میکنین ن چیز دیگه
مکانتونم تغییر بدین مدل مسخره کردنا عوض میشه ولی هیچوقت از بین نمیره کلا تا زمانی ک ادما وجود ...
یه چیزی هم هست من شهرستان زندگی میکنم اینجا زیاد بیرون نمیرم سه ماه یه بار اینا میرم بیرون چون نه پارکی داره نه جایی که آدم بیتونه با چند نفر ارتباط داشته باشه بخاطر همین بیشتر اوقات تو خونه ام
یه چیزی هم هست من شهرستان زندگی میکنم اینجا زیاد بیرون نمیرم سه ماه یه بار اینا میرم بیرون چون ...
دقیقا اینم مشکله
باید زیاد بیرون بری یا اگه زیاد بیرون نمیری و شرایطشو نداری با تلفن زیاد حرف بزن از زیر سنگم ک شده دوست و رفیق پیدا کن که مجبور بشی از لاک دفاعیت بیای بیرون
بخاطر همین میگم بایدتغییر مکان بدیم دیگه خواهرمم مثل خودم خجالتیه
اگه مادر پدرت هم مشکل دارن تغیییر مکان بدین خب بهتره ولی اگه قبول نمیکنن بنظرم مشکل حادی نیست تو باید حتی در بدترین شرایط سعی کنی خودت رو هماهنگ کنی با اوضاع و یه کاری برای خودت بکنی چون هیچکس نمیکنه و فقط خودتی ک دلت باید برای خودت بسوزه