ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من لب به هر چی که قند مصنوعی داشته باشه نمی زنم ... شام نمی خورم .... قبل هر غذایی که بخوام بخورم دو لیوان آب می خورم ... روزی کم کم نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی
ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)
من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)