2777
2789
عنوان

فتوشاپ

1017 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبم

من دلم می خواد یه منبع درآمد داشته باشم .لیسانس حقوق هستم ،ولی کاری مرتبط با رشته خودم پیدا نکردم . الان داشتم آگهی استخدام دیوار رو نگاه می کردم ، دیدم زیاد کار برای کسانی که فتوشاپ می دونن هست. 

استعدادم بد نیست به نظر شما فتوشاپ یاد بگیرم می تونم کار پیدا کنم .

اگه اطلاعاتی در مورد هزینه کلاس و این که آموزش چند ماه طول می کشه رو می دانید ،بهم بگید.

💐💐💐

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

فوتوشاپ یه نرم افزاره فقط، شما باید گرافیک یا رشته های مربوطه رو بلد باشید

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قیمت کلاساشو ندارم ولی مقدماتی بری میتونی خودت تو خونه کار کنی . یا تو یوتیوب آموزشش رو ببین . فقط تمریت و تجربه خیلی کمک میکنه و دیدن نمونه کار برای کسب ایده . تا بعد خودت راه بیفتی و ایده سازی کنی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اره عزیزم شغل خوبیه میتونی به عنوان طراح بنر و تابلو های تبلیغاتی مشغول شی

عزیزم شما اطلاعاتی در مورد هزینه کلاس دارید؟

من خودم مسلطم به فتوشاپ و دارم بهتون میگم ک ب هیچ وجه من الوجوه برای فتوشاپ دوره های میلیونی نخرید، ...

دقیقا . اصول اولیه رو یاد بگیرید باقیش بسته به خلاقیت و ایده هستش 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من خودم مسلطم به فتوشاپ و دارم بهتون میگم ک ب هیچ وجه من الوجوه برای فتوشاپ دوره های میلیونی نخرید، ...

دقیقاا همینه.

بنطرم وابسته به خلاقیتو سلیقه فرده دوره کمکی نمیکنه

بعدم من خودم چندین بار دوره های رایگانشو تو گوگل دیدم

نه عزیزم من خودم نزدیک به دو هفته فقط گذاشتم خودم یاد گرفتم ولی اگه کارت خوب باشه شغل خیلی باکلاس و ...

چه خوب تو دو هفته یاد گرفتی.

اگه بخوایم جایی استخدام بشیم باید مدرک داشته باشیم؟

اگه از توی اینترنت یاد بگیریم به این که مدرک آموزش فتوشاپ نداریم گیر نمی دن؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بیاید

ahb852 | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز