2777
2789

نه ولی منتظرم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نذری بکن متوسل شو به ائمه انشالله کارت درست میشه خدا بزرگه 

نذر چی😭دعا کن برام خسته شدم 

اگه خودمو نمیکشم فقط واسه مامانمه 

خیلی بی عرضه و احمقم بخدا خیلی کدنم نمیدونم هدف خدا از خلقت من جی بوده

خیلی مسخرس اگه از خدا بخوام تو مساله درسی معجزه کنه؟😭 نیاین بگین تلاش کنو فلان از ۴ سال پیش یه کار ...

نه عزیزم مسخره نیست، یکی شفای بیمار براش معجزس، یکی هم درس 

عزیزم خدا به حرف دلمون گوش میده، باهاش حرف بزن، نذر کن 

ما یه معلم عربی داشتیم برامون تعریف میکرد باتوسل به امام زمان تو کنکور قبول شده میگفت اولش پرستاری قبول میشه ولی بعد ازیه ترم میشینه رشته انسانی میخونه وهمون سال قبول میشه باوجود اینکه اینکار ممنوعه یعنی اگر قبول بشه سال بعد نمیتونه حتی اگر کنکور بده وقبول بشه بره دانشگاه   اسمش اخرش ه بوده اون ه میفته تو سیستم  وتنها این خانوم مشابه این اسم بوده وایشون با توسل به امام زمان قبول شده بودن تو دانشگاه 

نذر چی😭دعا کن برام خسته شدم  اگه خودمو نمیکشم فقط واسه مامانمه  خیلی بی عرضه و احمقم بخ ...

چون یه درسو قبول نمیشی که نمیشه کند ذهن ممکنخ تو تواناییایی داشته باشی که خیلی از اونایی که نمرات ۲۰ تو کارنامشون زیاده نداشته باشن استعداداتو کشف کن روی اون استعداد یا علاقت کارکن 

چون یه درسو قبول نمیشی که نمیشه کند ذهن ممکنخ تو تواناییایی داشته باشی که خیلی از اونایی که نمرات ۲۰ ...

هم میشه گفت کند ذهن هم بدبیاری 

چندین ساله دارم خرج میکنم  یا مریض میشم کارم به بیمارستان میکشه متفی میشه با من کند ذهن بازی درمیارم مامانم میگفت خواست خدا بوده اون موقع کارت درست نشه اما الان چی؟ میدونم نتیجه خوبی نداره من خیلییی احتیاج دارم به این دیپلمم