2777
2789
عنوان

کار بدون بیمه

483 بازدید | 11 پست

سلام دوستان راهنمایی میخواستم ازتون ممنون میشم از پیشنهادتون

من 35 سالمه لیسانس معماری دارم ولی بدون تجربه ام والان به عنوان منشی تویه شرکت پیمانکاری مشغول بکارم با ماهی 3500 بدون بیمه.بعضی وقتا از خودم خجالت میکشم چرا دارم به عنوان منشی کار میکنم اونم نه پیش مهندس بلکه پیش یه سری آدم بی سواد و بی کلاس

خودم هم اصلا سابقه کار معماری ندارم وجایی دیگه هم نه اینقد حقوق میدن نه بهم کار میدن.از طرفی وضع مالی خوبی هم ندارم.نمیدونم چیکارکنم؟خیلی با خودم درگیرم

توفکرم کاری برا خودم دست وپا کنم خب کاری هم بلد نیستم.دخترای همسن من الان با این مدرم مهندسن با حقوق 10میلیون

نمیدونم برم حرفه دیگه یاد بگیرم یا خودمو تو این حرفه قوی کنم.ببقشید طولانی شد.

لااقل خودتو بیمه کن

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوقم خیلی کمه.نمیدونم اصلا اینجام موندن ارزش داره گفتم برم جایی که بیمه داشته باشه

برو بیمه خانه داری بشو ماهی ۴۰۰ 

تا کار پیدا نکردی دو دستی بچسب ب همینجا 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
اگر با کامپیوتر کار میکنی و تایپت خوبه برو طرف محتوا نویسی

محتوا نویسی چجوریه؟ میشه بیشتر توضیح بدین  

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  
ینی نوشتن مطلب و محتوا برای سایت ها که خیلی پر رونقه

آها جالبه‌ مرسی

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه