2777
2789
عنوان

بچه ها کمک🥺🥺

94 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۱ سال و خورده اس هستش با یه آقایی دوست هستم اولاش خیلی خیلی خوب پیش رفت الان یه ذره کم حرف شده سر یه چیز کوچیک دعوا میکنه 

حالا میخوام بترسونمش چطوری این کارو کنم نظر شما چیه خواهش میکنم راهکار بدین خیلی این موضوع واسم مهمه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میخاستم بگم بهش بگو کات ولی میترسم اون از خدا خاسته باشه با این رفتار هاش سریع بگه خدافظ ناراحت شی

نه عزیزم قصدش ازدواجه به خانوادش گفته واسه من با مادرمم صحبت کرده

ببخشید ک اینو میگم عزیزم 

فک کنم میخاد کات کنه ولی مستقیم نمیتونه اینجوری میخادبهت برسونه ک.... 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
نه عزیزم قصدش ازدواجه به خانوادش گفته واسه من با مادرمم صحبت کرده

گلم مگه کسی که قصدش ازدواجه نمیره؟ شما ویدئو های گروه تست خيانت رو نمیبینی پسره با خانواده رفته خاستگاری دختره مادر و دختر میرن از پسره تست میگیرن تو زرد از آب درمیاد حالا اینکه فقط حرف زده این رفتار هارو داره عزیزم من خودم ته این کار هام ۶ سال با نامزدم دوست بودم آدم شناسیم خوبه 

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫
کسی نیست حداقل دلگرمی بده😭😭

عزیزم دلگرمی چی بدیم فدات شم ازدواج نکردی که بگیم عیب نداره کوتاه بیان قلقشو بدست بیار و... 

تو مرحله آشنایی اتفاقا بهترین فرصته طرف و بشناسی احساستو بذار کنار و عاقلانه تصمیم بگیر نخواه برای موندن چشم به همه ی بدیهاش ببندی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز