وستیا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3294 عنوان سلام چه خبرا؟ 48 بازدید | 6 پست من که کلی کار ریخته سرم. ولی تو نینی سایت پهنم فعلا😆شما چ خبر این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست 1400/03/08 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92854 داغان کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
0مریم0 عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2680 مام همینیم😕 روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
وستیا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3294 داغان چرا این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
وستیا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3294 مام همینیم😕 خیلی بده. همه لحظه های مفید ادم از دست میره این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
mahsa13831397 عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 5494 بچه ها شما ادبیاتتون خوبه یکی از دوستام امروز امتحان ادبیات دهم داره هیچی بلد نیست چون منم فعلا امتحان ندادم بلد نیستم اخه من یازده امم تجربی اون دهم انسانی
آبی_ترین_آسمان عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 5457 خبر نامردی و خیانت دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)