2777
2789
عنوان

برای کم خونی چی بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 34 پست
اگه واسه پولش مشکل داری ی روز درمیون بخور بازم از هیچی بهتره

ن گرفتم میخورم ولی میگم چیزای طبیعی چی خوبه 

غیر از قرص میخاستم بدونم چیا اثر داره

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیره انگور .به جای میان وعده های مضر هم نخودچی کشمش بخور .سرچ کنی تو گوگل نوشته واسه کم خونی خوبه 

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖

قرص همو‌گلوبین و زینک عالیه

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
لطفا برام دعا کن مشکلم حل بشه خیلی احتیاج دارم  مرسی مهربون

چشم حتما❤خواهش میکنم

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
من زود میفهمم آخه وقتی کم خون میشم تو دوران پریودیامم یکم سرم درد میگیره اشتهام کم میشه کم حوصله میش ...

برا من تا این حد نیستش اشتهام کم میشه فقط چون دلم درد میگیره

فقط از اینکه فکرام منفیه و انرژی ندارم بهم گفتن دی و آهنت کمه منم دارم درمان میکنم خیرسرم :/

I got that summertime sadness
برا من تا این حد نیستش اشتهام کم میشه فقط چون دلم درد میگیره فقط از اینکه فکرام منفیه و انرژی ندارم ...

آره خب همین بی حوصلگی و انرژی نداشتن از کم شدن آهن و ویتامینه منم از رو همین علائم متوجه میشم بعد شیر دهی بدنم ضعیف شده هرچی تلاش می‌کنم جبران نمیشه 

جان جانانم💗💕

شيره انگور

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌