2777
2789
عنوان

کیست تخمک

47 بازدید | 1 پست

سلام دوستان من دوسه ماه قبل کرونا بود که یهوزیردلم دردوحشتناکی گرفت رفتم دکتر گفتن کیست دارم و یه دوره LD بخورم خوب میشه خوردم رفتم سنوگرافی گفتن خوب شده اما گاهی زیردلم سمت چپ یه تیری میکشیدمنم ب خیال اینکه خوب شده دیگه سنونرفتم بعد رفتم ازمایشهای قبل بارداری رو انجام دادم و اقدام کردیم اما خبری از بچه نشد،همسرم ازمایش داد گفتن حرکت اسپرم ها کنده و شکلشون درست نیست و دارو دادن،دارو هاروخورد اما بازخبری نشد،من چندوقت پیش کمرم درد گرفت رفتمMRI پری روز جوابو برای دکتر ارتوپد بردم نگاه کرد گفت استخون بندیت مشکلی نداره و درد گودی کمرت واسه کیستی هست ک داری و سمت چپ تخمک به سمت رحم قرار داره، من موندم چطور سنوگرافی متوجه نشد کیست من هنوز سرجاشه و ازبین نرفته،ببخشید مطلبم طولانی شد حالا یه سوال دوستان کیست من میتونه باعث شده باشه من باردار نشده باشم تو این مدت اقدام? اقدامم از مهر ماه بوده

دوست عزیز کیست ها میتونن ماهانه ساخته و دفع بشن

اگ سونو گفته کیست نداری حتما دفع کردی اون موقع و موقع ام ار ای یه کیست دیگه داشتی

شکل و ظاهر اسپرم خیلی بیشتر از کیست تاثیر گذاره ولی کیست هم میتونه اختلال ایجاد کنه

البته زیادن کسایی ک با وجود کیست باردار شدن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰