2777
2789
عنوان

کم محلی بی دلیل

276 بازدید | 19 پست

سلام دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم همش سرسنگین بود باهامون بی دلیل هم خودش هم دخترش خیلی ناراحت شدم آخه آدم با مهمون تو خونش اینجوری رفتار می‌کنه انگار طلبکارا اگر حرفی هم میزد همش به شوهرم نگاه میکرد من اصلا!نمیدونم چرا؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرمنم مارودعوت میکردن تحویل نمیگرفتن منوکلاحوصله مهمون نداشتن واسه حرفه مردم واینکه شوهرم دلش نگیره چرادختراوراماداشون هرروز خونشونن چندوقت یکبارمارومیگفتن تارفت وآمدمون قطع نشه بعدمنواصلاتحویل نمیگرفتن کلااخلاقشونه کلابامهمون خوب رفتارنمیکنن مادرشوهرم همش به معمونااخم میکنه نمیذاره زیادبهشون خوش بگذره بعدخودش که میره مهمونی اخلاقش خوب میشه من خیلی ناراحت میشم ازرفتارشون میگم دوست نداریددعوت نکنیدخب

خانواده شوهرمنم مارودعوت میکردن تحویل نمیگرفتن منوکلاحوصله مهمون نداشتن واسه حرفه مردم واینکه شوهرم ...

چه زشت آدم سختش میشه اینجوری،حالا اینا ما یکسال هم نریم اصلأ ما رو دعوت نمیکنن ولی خودمون هم که میریم اینجوری رفتار میکنن

خانواده شوهرمنم همینطور هستن همشون وقتی میری خونشون قیافه میگیرن وبهت محل نمی‌گذارن انگار  رفتی خونشون گدایی اینقدر پرفیس وافاده هستن 

منم حوصله این ککه کاریها را ندارم نمیرم دیگه کرونا هم بهونه خوبی 

والا مگه از خونه خودمون بیرونم کردن

خانواده شوهرمنم همینطور هستن همشون وقتی میری خونشون قیافه میگیرن وبهت محل نمی‌گذارن انگار  رفتی ...

والاه حالا منم به خاطر کرونا دیر به دیر میرم ولی کم محلی کردن و ... اینا اصلأ درست نیست نمیدونم انگار طلبکارمون هستن

چه زشت آدم سختش میشه اینجوری،حالا اینا ما یکسال هم نریم اصلأ ما رو دعوت نمیکنن ولی خودمون هم که میری ...

خب نریدخودتون،،ماهم چون شوهرموهرروزمیبینن دیگه دلتنگش نمیشن ازمنم خوششون نمیادغریبه ام کلا،،داماداشون میان غذامیخورنومیرن نه بحث خاصی نه صحبتی کلازیادنمیمونن ولی اوناتحویل میگیرن بامنم حرف نمیزنن من خودم بحثوبازمیکنم اینقدرسردنباشیم بعدیه ذره حرف میزنن وگرنه هیچی اصلا

خب نریدخودتون،،ماهم چون شوهرموهرروزمیبینن دیگه دلتنگش نمیشن ازمنم خوششون نمیادغریبه ام کلا،،داماداشو ...

چقدر بد حالا نری هم میگه یادمون نمی‌کنید از اون طرف قیافه میگیرن بریم هم که اینجور والله بی لیاقتن

ولشون کن اینا حال ب حالی ان 

منم دو سال پیش چند باری رفتم خونه مادرشوهرم یه خواهرشوهر مجرد داشتم که سنش کم نیست بعد میرفتم این اولا که اصلا از اتاق بیرون نمیومد حتی سلام کنه فکر کن نیم ساعت یک ساعت بعد میومد یه سلام خشکو خالی میکردو میشست جلوی تلویزیون هی کانال عوض میکرد در صورتی که شخصیتا برا بقیه شاده مادرشوهرمم مشغول کارای خودش هیچی منم به شوهرم گفتم دیگه نمیام احترام نمیزارن مامانت خودش گفته هفتع یک بارو حتما بریم وقتی هم میریم هر کی مشغول کار خودشه اصلا احترام نمیزارن بعد من دوهفته نرفتم شوهرم میرفت سر میزد زود میومد خونه مادرشوهرم از شوهرم پرسیده بود چرا مهناز نمیاد شوهرمم قضیه رو گفته بود اونم گفته بوده نه اینجوری نیستو فلان دیگه هفته بعدش شوهرم گفت بیا بریم مامانم گناه داره رفتیم ازون موقع دیگه میرم حواسشون بهم هستو احترام میزارن خواهرشوهرمم خبر داد جلوی در وایمیسه واسه سلامو بعدم بدرقه

حالا توام بگو شاید چیز خاصی نباشه عقلشون نمیرسه شاید

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
ولشون کن اینا حال ب حالی ان  منم دو سال پیش چند باری رفتم خونه مادرشوهرم یه خواهرشوهر مجرد داش ...

چرا اتفاقا این چیزا رو خوب میفهمن جلوی چشم خودم خواهر شوهر مجردم وقتی اون خواهرش میاد می‌ره پیشواز وقتی هم میخواد بره تا کوچه بدرقه می‌کنه حالا ما که میریم زورش میاد سلام کنه اگه بگیم به جای اینکه بهتر شن بدتر میکنن