2777
2789
عنوان

🌻یه جمله عاشقانه برا خدا بگید😢🏵

172 بازدید | 21 پست

🕋

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

مارا تا جوانیم  نجاتمان ده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا منو بابت همه ناشکری هایم ببخش

هر بلایی سرم بیاد تحمل میکنم فقط مواظب خانوادم باش

دوستت دارم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست

من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

اگه به غیر خدا تکیه کنی...خدا واگذارت میکنه به همون! اگه برای غیر خدا کار خوب کنی...خدا میگه برو پاداش و ثواب کارت رو از همون بگیر! اونایی که میگین خدا وجود نداره...مگه توی تخم مرغ آبکی نیست؟ پس چجوری ازش جوجه بیرون میاد؟!... مگه قبول نداری تو از هیچ ساخته شدی؟ دست و پات رو میبینی؟؟ تو از یه قطره آب کوچولو به اسم اسپرم درست شدی! من معتقدم همه وحود خدارو قبول دارن!حتی آتئیست ها! ولی وجود خدارو انکار میکنن! چرا؟ چون اگه وجود خدارو قبول کنن مجبورن تو رفتاراشون یه تغییرایی ایجاد کنن... صد بار گنه کردی و دیدی ثمرش را... خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ هیچ لذتی بالاتر از حرف زدن با خدا نیست...(حرف زدن دو طرفه) فکر کردی اون صدای درونیت که بعضی موقع بهت امید و آرامش میده صدای خودته؟؟ نه عزیزم...این صدای خداست که تو داری با گناه کردن این صدارو خفه میکنی! خدا تو قران گفته من از رگ گردن بهت نزدیک ترم...با خدا باشی هم این دنیا هم اون دنیا تو مشتته! خدا رو نخواه برای رسیدن به دنیا!!دنیا رو بخواه برای رسیده به خدا..خدا عشقش شرطی نیست... تو پدر و مادرتم دو بار سرشون داد بزنی عاقت میکنن. ولی خدا چی؟ آغوشش بازه برات همیشه...فکر کردی سختی هایی که میکشی برا چیه؟؟ برای اینکه تو برگردی تو مسیر اصلی و درست زندگیت!!!خدا تو حدیث قدسی و قرآن گفته من دو تا قلب تو سینه ی هر کسی قرار ندادم! این قلب یا جای منه یا دنیا...این دنیا الکیه عزیزم پوچه پوچ!! دیدی وقتی به چیزی که خیلی دوسش داری میرسی بعد یه مدت احساس پوچی بهت دست میده؟ چون درون تو بی نهایت طلبه...شاید دوباره بگی بی نهایت وجود نداره:/ آیا تو دوست نداری بی نهتیت زیبایی داشته باشی؟ دوست نداری بی نهایت پول داشته باشی؟...ببین..این میل تو به بی نهایت نشون میده بی نهایت وجود داره ؛) تو بی نهایت طلب هستی برا همین لذت های دنیوی بعد یه مدت دلت رو میزنه. تو بی نهایت طلبی و خداهم بی نهایته...پس به نظرت باید چیکار کنی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی خدایا💛

من حسابم ز همه مردم  این شهر جداست 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼

نمیدونم چی بگم فق بینهایت عاشقشم:)

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

عهههه منم همین شعر شمارو نوشتم😂💛

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼

و خدایی که همین نزدیکیست🕋🏵🏵

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟!