marziiyeh مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 154 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست کسی هست تازگیا جهیزیه خریده باشهجهیزیه قیمت مناسب ن خیلی گرون و تجملاتی مثل اینستا ک ادم میبینه ناامید میشهچقدر کل جهیزیه تون رو گرفتید؟؟؟؟ 1400/03/08 | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرمیم عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7343 اگر ارکوپال بگیرم زشته بنظرتون؟؟ به خدا به خودت و مهمونات بستگی داره ولی اگه جلو مهمون نمیذاری فقط بشقاب و کاسه و دیس بگیر قاشق چنگالم من تقریبا یه سال خواهرم 6 ساله استیل البرز داریم راضی هستیم
marziiyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 154 من کلا پولای خودش رو براش پس انداز میکم و طلا میخرم برای آیندش ولی این حسابی که گفتی باز نکرد ... این پس انداز کردنا ی روزی ک خودتون لازم دارید خرج میکنیدادم ب جای باریک ک میرسه ب همه جا چنگ میزنهمامان بابای من زیاد ازم گرفتن ندادن😁😁این وامی ک میدن هم بدون سود یا با سود خیلییی کم هستشاینجور ک من شنیدم نصف مبلغ ی خونه رو میدن
marziiyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 154 به خدا به خودت و مهمونات بستگی داره ولی اگه جلو مهمون نمیذاری فقط بشقاب و کاسه و دیس بگیر قاشق چنگال ... من سرویس قاشق رو۵تومن حساب کردم
سحرمیم عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7343 همین واجبا هم پول میخواد مامانبزرگ دوستم دوز اول رو زد یه هفته بعدش فوت کرد واقعا اون واجب تر بکد یا کسی که هر روز با مترو میره سر کار
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 این پس انداز کردنا ی روزی ک خودتون لازم دارید خرج میکنید ادم ب جای باریک ک میرسه ب همه جا چنگ میزنه ... خدارو شکر فعلا که پولشو خرج نکردیم تو این سه یال تا امسال رفتم با پولش النگو خریدم ولی این حسابی که میگی خوبه باید بپرسم ببینم چه جوریه و شرایطش چیه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
marziiyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 154 خدارو شکر فعلا که پولشو خرج نکردیم تو این سه یال تا امسال رفتم با پولش النگو خریدم ولی این حس ... ایشالاااا هیچوقت دست ب اون پول نزنیدخدا بهتون انقدررررر روزی بده ک ❤
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 مامانبزرگ دوستم دوز اول رو زد یه هفته بعدش فوت کرد واقعا اون واجب تر بکد یا کسی که هر روز با مترو می ... فکر کنم اشتباهی واسه یه تاپیک دیگه رو اینجا جواب دادی آخه تاپیک بغلی در مورد واکسن کرونا بود این تاپیک برای جهزیه هست 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65319 ایشالاااا هیچوقت دست ب اون پول نزنید خدا بهتون انقدررررر روزی بده ک ❤ ممنون عزیزمانشاءالله شما هم پولت جور شه بتونی همه چیزایی که دوست داری رو بخری و هیچ کم ک کسری هم نداشته باشی 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
marziiyeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 154 ممنون عزیزم انشاءالله شما هم پولت جور شه بتونی همه چیزایی که دوست داری رو بخری و هیچ کم ک کسری هم ... انشالله🤲
ice0girl عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 7020 من در حال خرید جهیزیم خیلی چیزا رو هم فاکتور گرفتم تا الان ۱۶۴ تومن شده حالا کلی چیزای دیگمم مونده 😩🤦🏻♀️