2777
2789
عنوان

بیاین بیاین😐🖐🏻

101 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

یسوالی داشتم و چون با نزدیکانم نمیتونم راحت باشم ازشون بپرسم فقط نظرتونو میخوام بدونم لطف کنین بدون حمله کردن و توهین کردن جواب بدین😐

با پسری که  وقتی زیر بار خواستش نمیری میگه من واسه اینکه از تو رابطه نخوام و اینکه بخاطر علاقم با کس دیگه میخوام رابطه داشته باشم صرفا بخاطر رفع نیاز چه باید کرد؟

از ی طرف میدونم آدم خوبی نباشه شاید ولی خب بحث نیاز میگه من نمیتونم اذیت میشم فلان

چیکار باید کرد؟

من حالا بلاکش کردما بخدا😐 فقط میخوام بدونم موندن تو این رابطه درسته یا غلط

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

"ولی خب بحث نیاز میگه من نمیتونم اذیت میشم فلان"

ببین اشتباه فکریت دقیقا از همینجا 👆👆 شروع میشه، "ولی خب" نداره، پسری که وارد یه رابطه جدی میشه باید بدونه هر چیزی یه قاعده و اصولی داره. نمی تونه ببخشید با عرض معذرت مثل یک حیوان نفس نفس بزنه بگه نه الا بلا من همین الان رابطه می خوام، وگرنه برم یه دور بزنم، یه جا دیگه به خواستم برسم بعد برگردم پیشت

ابن ادم کلاااا هوا و هوسه، و سر سوزن ارزشی برات قائل نیست

کلا دو پا داری، دو پا دیگه هم قرض کن و فاصله بگیر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
" ولی خب بحث نیاز میگه من نمیتونم اذیت میشم فلان" ببین اشتباه فکریت دقیقا از همینجا 👆👆 شروع میش ...

دقیقا انگار فقط احساساتی شدم از اینکه بلاکش کردم ناراحت شدم گفتم شاید من شلوغش کردم😐🤦🏻‍♀️

اخه ادم گیج میشه انقدر که قیافه حق به جانب میگیرن ادم میگه وای اینا چقد بهشون داره ظلم میشه😐

ظلم چی ؟😐

وقتی تو نمیخوای باید ب عقایدت احترام بزاره و رعایت کنه  رابطه ینی احترام متقابل😑