2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما فیش داریم حرم نداریم آخ امام رضا 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

وقتی بری مبلغ بالای 100هزار بدی فکر کنم بخت میدن ژتون

و بقیه ام ‌‌‌شانسی میدن

مثلا ما قم بودیم یهو خادم اومد یه پرس غذا داد به دخترم

یا یبار موقع نماز 4تا فیش دادن بریم بگیریم شانسی بین مردم تقسیم‌ ن میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برنامه رضوان رو نصب کن به یه خادم بگو کمک کنه 

ازطریق برنامه رضوان میتونم باخادم صحبت کنم؟؟ 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

برنامه رضوان نصب کن 

ی شماره هم هس گوگل کن میاد بهش اس بده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
وقتی بری مبلغ بالای 100هزار بدی فکر کنم بخت میدن ژتون و بقیه ام ‌‌‌شانسی میدن مثلا ما قم بودی ...

نه کلاااین جریانش فرق میکنه 

قبلا پیامکی بود الان باید ازطریق اپلیکیشن ثبت نام کنی شاید به اسمت دراد حالا بلد نیستم ازین طریق 

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

یعنی چی، خب باید قبلش یه کاری بکنی 

عزیزم برنامه رضوان رو دانلود کن بعد رفتی تو حرم جی پی اس گوشیتو روشن کن برو تو برنامه.اگه اسمت دربیاد تو قرعه خودشون اطلاع میدن.تو برنامش قشنگ توضیح کامل داده.فقط باید حتما تو محدوده حرم باشی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
برنامه رضوان نصب کن  ی شماره هم هس گوگل کن میاد بهش اس بده

انگارمیگن دیگه پیامکی نمیشع 

نداری شماره اشو شما؟؟ 

عزیزم برنامه رضوان رو دانلود کن بعد رفتی تو حرم جی پی اس گوشیتو روشن کن برو تو برنامه.اگه اسمت دربیا ...

اهان، هنوزشهرمونم پس انشالله فردا میرم حرم ادنجا امتحان میکنم 

ممنون🌺