2821
2789
عنوان

نوستالژی

110 بازدید | 18 پست

‏لذت صعود از این رختخوابها برابری میکرد با صعود به اورست😄

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سقوطش خیلی حال میدادرختخوابام باهات میفتادن سرت

دقیقا .بعد حالا میگفتیم فرار مامان اومد .... چقدرم خنک بودن 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
این.عکسا حس خوبی دارن،هرکی ازین عکسا داره بزاره

من بتونم میزارم . حس آرامشیه

خنه بابابزرگم پرنوستالوژی هس تلوزیون سیاه سفید فرشای کناره دستبافت رختخواب زیاد گل منگولی کمد سه تیکه قدیمی. جاظرفی. یخچاله پدالی مال چهل سال پیش اوف کتابای کلاس اول دایم مال  دهه چهل

بله درسته ارامشش بخشه،ممنون ازتون

قربانت

خنه بابابزرگم پرنوستالوژی هس تلوزیون سیاه سفید فرشای کناره دستبافت رختخواب زیاد گل منگولی کمد سه تیک ...

من هیچوقت پدربزرگ مادربزرگمو ندیدم ولی اون خاطره ها رو که گفتی حسش کردم

دهه شصت یعنی :

یعنی بیدار شدن با بوی نفت بخاری نفتی

یعنی صف کیلومتری نون

یعنی آتاری و میکرو

یعنی برنج کوپنی

یعنی فخرفروختن با کتونی میخی

یعنی تلویزیون سیاه و سفید

یعنی آدامس خروس نشان

یعنی کارت بازی با دمپایی

یعنی کپسول بوتان و پرسی

یعنی نوار کاست

یعنی بوی نفتالین لای رختخواب

یعنی خریدن لبو و لواشک از سر کوچه ی مدرسه

یعنی سوختگی نارنجی رنگ بلوز کاموایی

یعنی نیمکت سه نفره

پوشیدن لباس داداش بزرگه

یعنی ساختن آدم برفی با لگن حموم

یعنی بوی نم زیر زمین

یعنی چوبین و برونکا

یعنی تیله بازی

یعنی اشکنه و خشیل

قاشق زنی تو چهارشنبه سوری

عاشق شدن از پس پرده حیا و شرم

یعنی صدای آژیر قرمز

یعنی سریال اوشین

دهه شصت یعنی من

یعنی تو

یعنی ما!

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
من هیچوقت پدربزرگ مادربزرگمو ندیدم ولی اون خاطره ها رو که گفتی حسش کردم

حیاتشون هنوز سیمانه طاقچه دارن پرده های تترون گلدوزی پشتیهای کوچیک قرمز وکلی ظرفای ملامینو شیشه رنگی. چراغ گرد سوز. اجاق گاز دودر ابی رنگ. حتی توالتشونم ازاون قدیمیاس. ملاقه روحی بوی زندگی میده خونشون. ساعتشون ازاوناییه که گلهای پارچه ای داشت. سقف خونشون چوبیه. تنورم دارن.جعبه لباس فلزی همون یخدون 

وای یادش حوش