2777
2789
بله تو گردنم بعدش محو شد  فقط اصلا دستش نزن  یه از خون بده احتمالا عفونتی تو بدنته

عزیزم برا من بیشتر از دوماهه یه از کامل دادم سونو دادم ولی هنوز از بین نرفته.برا منم گردنمه برا شما اندازش چقد بود?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا من بیشتر از دوماهه یه از کامل دادم سونو دادم ولی هنوز از بین نرفته.برا منم گردنمه برا شما ...

۹ میل برای منم ۶ ماهی یا بیشتر طول کشید یادم نیست چون تو سونو بعدی غیب شده بود

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
 ۹ میل برای منم ۶ ماهی یا بیشتر طول کشید یادم نیست چون تو سونو بعدی غیب شده بود

برا شماهم گفتن ری اکتیو پن دو سه تاست یکیش یه سانت نیم گفتن 6هفته بعد اگه خواستی باز سونو بده هفته بعد باز میخوام برم سونو.دان پزشکی دکتر گوش هرچی بگید رفتم.فقط من روماتیسمم دارم بعضیا میگن شاید علتش اون باشه.

برا شماهم گفتن ری اکتیو پن دو سه تاست یکیش یه سانت نیم گفتن 6هفته بعد اگه خواستی باز سونو بده هفته ب ...

اهان نه نمیدونم ربطشو به روماتیسم 

ولی خود سونو تحریک می‌کنه ها زیاد انجام نده 

حالا یه دکتر طب اسلامی برو جواب میگیری 

البته دکتر درست حسابی 

مثل دکتر زنده دل مثلا که عمرا بتونی وقت بگیری

مرسی عزیز دلم.شما درمان خاصی انجام دادید؟

فقط رعایت که دست نزدم تو حموم خیلی محکم نشستم بعد عفونت داشتم اونم برطرف کردم همین 

فقط رعایت که دست نزدم تو حموم خیلی محکم نشستم بعد عفونت داشتم اونم برطرف کردم همین 

والا من ظاهرا هیچ عفونتی ندارم فقط یه دندون دارم پرش خالی شده دکتر گفت هیچ ربطی به اون نداره.یه مدتم دارو داد خواستم سفکسیم بخورم گفتم الکی انتی بیوتیک نخورم.

والا من ظاهرا هیچ عفونتی ندارم فقط یه دندون دارم پرش خالی شده دکتر گفت هیچ ربطی به اون نداره.یه مدتم ...

ببین یه دکتر طب اسلامی برو آنقدر نگران نباش هیچی نیست

برا شماهم گفتن ری اکتیو پن دو سه تاست یکیش یه سانت نیم گفتن 6هفته بعد اگه خواستی باز سونو بده هفته ب ...

سلام گلم هستی؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎