2777
2789
عنوان

سقط جنین

296 بازدید | 20 پست

سلام من الان ۸هفته و۳روزمه به حساب پریودی ولی جنین تو ۴هفته مرده تاالان رشد نداشته یعنی ومرده قرص گذاشتم فقط چتد لکه انداختم اومدم خونه زعفرون عروس پونه دمنوشای گرم میخورم الان خونریزی دارم دوروز درد شدید رحم وتخمدان داشتم ولی الان درد ندارم ممکنه افتاده باشه اخه رفتم بیمارستانم وقتی درد داشتم گفتن برو چیزای گرم بخور چون بچه اولم سزارینه دهانه رحمم بسته بود خیلی بسته

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

ببخشید عزیزم وقتی جنین میمیره قبل ازسونو و...علایمی داره که متوجه شدین؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببخشید عزیزم وقتی جنین میمیره قبل ازسونو و...علایمی داره که متوجه شدین؟

قبلش حالت تهوع ایناداشتم و غذام زیاد شده بود ولی از ۵هفته نداشتم دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنطرم برو دکتر سونو گرافی کن حالا دقیق نمیدونم چجوری میفهمن چیزی باقی مونده یا ن .ابجی من اینج ...

اره فردا میرم ولی عجیب درد ندارم دیگه

باید حتما‌بری‌سونو ببینی‌بقایاش مونده یا نه،‌ولی مامانم که‌سقط داشت، انگار یه تیکه‌ گوشت‌اوند‌رفت

من لخته دارم وپریودم دیروز وپریروز درد زیاد داشتم ولی الان نه

قبلش حالت تهوع ایناداشتم و غذام زیاد شده بود ولی از ۵هفته نداشتم دیگه 

اهان،امیدوارم به زودی زود یه نی نی سالم خوشگل جایگزینش بشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خود به خود افتادم به خونریزی بعدش بیمارستان برام قرص گذاشت. اومدم خونه هم چای زیره و زعفرون میخوردم& ...

من رفتم ندادن لعنتیا

من لخته دارم وپریودم دیروز وپریروز درد زیاد داشتم ولی الان نه

خب شاید افتاده تو همون‌لخته ها،‌ولی حتما‌باید سونو بری،‌چون‌اگه‌بقایا تو شکمت‌بمونه‌خیلی خطرناکه