2777
2789
عنوان

💚🤍💙 ختم سوره جن 💙🤍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 9507 بازدید | 325 پست

سلام نيلي عزيزم من اين ختم رو زماني كه شما گذاشتين و گفتم شركت ميكنم همون روزا حاجت كرفتم خواهرم كرونا گرفته بود با بچه هاش و شديد بود و نيت كردم برداشتم و خداروشكر حالشون خوب شد ممنون ازت 🥰🥰🥰

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام نيلي عزيزم من اين ختم رو زماني كه شما گذاشتين و گفتم شركت ميكنم همون روزا حاجت كرفتم خواهرم كرو ...

سلام عزیزم خوشحالم که حاجت روا شدی تمایل داشتی تو ختم بعدی شرکت کنی بگو 🌹😘🥰

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ممنون از زحماتی که برای هماهنگی گروه کشیدین نیلی عزیز

خیلی هم خوشحالم از خبرهای حاجت روایی دوستان ان شاءالله در کنار همه عزیزان من هم حاجت روا بشم التماس دعا از همگی 

برای سلامتی بانی ختم و حاجت روایی همه شرکت کنندگان 

الهم صلی علی محمد و آل محمد ص و عجل فرجهم 

کاش میشد حصار تن را شکستن ، بریدن ، پر کشیدن
سلام @مهدی_آیدا       @مامان_بچه_هام       @mo_da &n ...

سلام عزیزم ممنون از تگت توکل بر خدای مهربان بنویس اسم منو استارتر عزیز فقط یکم ترسیدم فقط خودم اذیت میشم یا اهل خونه هم اثر داره؟چون شوهرم خیلی کابوس میبینه و اذیت میشه بدتر نشه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام ممنون از زحماتی که برای هماهنگی گروه کشیدین نیلی عزیز خیلی هم خوشحالم از خبرهای حاجت روایی دوس ...

سلام عزیزم حاجت روایی اعضا به خاطر دل پاک شرکت کنندگان ختمه ان شالله اسم خودت اینبار جز حاجت روا باشه و خبر خوش بهم بدی ممنونم از اینکه در جمع ما هستی خوشحالمون می کنی با حضورت 🥰😘🌹

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیزم خوشحالم که حاجت روا شدی تمایل داشتی تو ختم بعدی شرکت کنی بگو 🌹😘🥰

بله عزيزم شركت ميكنم به نيت كارم كه درست بشه🥰🥰🥰

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام عزیزم بابت زحمتای که واسه گروه کشیدی ازت ممنونم .لطفا تو ختم جدید اسممو بنویس🌹🌹

سلام عزیز دلممم خوش اومدی 😘🌹 شما ها رحمتین

سلام ممنونم رفیق ک صدام زدی. 🌹 لطفااسم منم بنویسید. 

بله گلم نوشتم خوش اومدی🌹

بله عزيزم شركت ميكنم به نيت كارم كه درست بشه🥰🥰🥰

خوش اومدی عزیز دلم ان شالله اینبارم حاجت روا بشی گلم 🌹😘

سلام نیلی جان خوبی گلم ممنون بابت زحماتی که کشیدی 

کسایی که حاجتشون رواشده خوش به حالشون کسایی هم که نگرفتن حتما به صلاحشون نبوده 

ان‌شاءالله تو یه زمان بهتر بهترینها نصیب قلب مهربونشون شه

ان‌شاءالله خودتم هر چی از خدا میخوای بهت بده و حاجتت برآورده به خیر شه گلم

خیلی زحمت کشیدی عزیزم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نیلی جان عزیزم ممنون بابت زحمت هایی که میکشی ان شالله ابا عبدالله الحسین حاجت دلتو بده گلم..

دلت خیلی پاکه که از کار وزندگیت میزنی وهمچین ختم های پر برکتی  راه میندازی فداتشم...

واسه حاجت دل ماهم دعا کن خانومی....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار