🔴 مهم 🔴
میخوام ختم سوره بقره بزارم چون اونایی که گوش کردن تو خصوصی بهم گفتن که چقدر زندگیشون بهتر شده
باید بگم خیلی هم سوره پر روزییه
ما هر روز تقریبا 3 تا ختم سوره بقره خواهیم داشت و تا 40 ای 42 روز می خونیم
روششم اینجوری من سوره بقره رو که286 ایه داره تقسم بر تعداد افراد شرکت کننده می کنم ببینم به هرکس چند تا ایه میرسه بعد اونو ضربدر 3 یا 4 می کنم که هر روز 3 یا 4 بار ختم بقره کنیم
کلا اگه 42 نفر شرکت کننده داشته باشیم برا هر شرکت کننده 20 الی 21 ایه میرسه هر روز
یه لیست می نویسم که در این 42 روز از اولین روز تا اخرین روز مثلا مادر محمدوعلی از روز اول ختم تا اخر ختم هر روز چه ایه هایی بخونه برا هر کدومتون می نویسم شما شات بگیرین بخونین
هر روز هم برا حاجت یکی خونده می شه مثلا روز اول برای حاجت مادر محمدو علی 3 تا ختم سوره بقره داریم
علاوه بر این همه شرکت کنندگان سوره بقره رو باید گوش بدن دور تند اشو یه ساعت و 20 دقیقه طول می کشه
می تونید تو هندیز فری گوش کنید می تونید موقع خواب بزارید اون بخونه بالا سرتون بلاخره بخونه چه شما خواب باشید چه بیدار واقعا می خوام حاجت بگیرید پس خودتونم یکم به خودتون زحمت بدین
برای بار چندم می گم اونایی که جادو طلسم چشم زخم دارن نمی تونم یک هفته اول گوش بدن بدجور جن های شیطانی اذیت می کنه سر درد و فلان هر اتفاقی افتاد باید گوش بدین من من خودم دو هفته اول خیلی اعصابم خورد می شد ولی بعدش عادی شد سوره بقره جن های شیطانی رو می سوزنه و قدرت اونا رو می گیره غقط روزهای اول شاید قدرتشون زیاد باشه کم کم قدرتشون رو از دست می دن وقتی عادی شد کم کم اثرات مثبت اشو تو زندگیتون به صورت ذره ذره می بینید
این ختم مثل سایر ختم هام نیست بیش از اندازه روش حساسم و جدی و کس جدید رو قبول نمی کنم چون نمی شناسمش
کسانی تو این ختم شرکت کنند که سرشون بره ختمشون نمیره و نائب دارن یعنی اگه هر اتفاقی بیفته اون نائب براشون می خونه
البته من چند تا دوست دارم که مرداد زایمان می کنن اینا اگه نائب دارن حتما شرکت کنن و گرنه هیچ من خودم خیلی سرم شلوغه نمی تونم نائب کسی باشم می تونید از بین خودتون همدیگرو به عنوان نائب در نظر بگیرید واتساب همو داشته باشین
اونایی که هستن یا علی بگن خصوصی بهم پیام بدن
فقط باید 40 نفرمون تکمیل بشه تا شروع کنم
می تونم از اعضا شاهد بیارم اونایی که گوش کردن چقدر زندگیشون رو به مثبت حرکت کرده
خودم shokraneh10 مادر محمدوعلی تا حدودی نگین9331 و چند نفر دیگه
@عطرنرجس1400 @انگلیسی_خطیر @mersan96 @mamanieariya @پرندگان
اگه تمایل به شرکت دارین خبرم کنید🌹