2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر ی شوخی با داداشم دعوام شد در صورتی ک اون خودش هر چی از دهنش در میاد ب منو شوهرم میگه

اشکال نداره غصه نخور....داداشته غریبه ک نیس...حتما کوچیکتره ازت و ...

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
اشکال نداره غصه نخور....داداشته غریبه ک نیس...حتما کوچیکتره ازت و ...

اره. امشب خونه عمه ام شام دعوت بودیم زنش از کوه افتاده س ساعت بیهوش بوده من خبر نداشتم تو مهمونی دیدمش کلی ناراحت شدم قربون صدقه اش رفتم بعد سر شام شوهرم داشت ی چیز و درست میکرد گفت اگه گره تو کار افتاد منو صدا کنید منم ب خنده گفتم ت مواظب باش زنت از کوه نیفته بهش برخورد دیگه ن ب من ن ب شوهرم محل نداشت اومدم خونه مامانم داد و بی داد در صورتی ک خودش بدتر از اینا شوخی میکنه

اره. امشب خونه عمه ام شام دعوت بودیم زنش از کوه افتاده س ساعت بیهوش بوده من خبر نداشتم تو مهمونی دید ...

کاش تو جمع نمیگفتی عزیزم...بهش برخورده طفلی...بزرگواری کن عزیزم چون بزرگتری...فردا ازدلش دربیار...الان موقعیتشون خوب نیس چون خانومش ازکوه افتاده ناراحتن

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
کاش تو جمع نمیگفتی عزیزم...بهش برخورده طفلی...بزرگواری کن عزیزم چون بزرگتری...فردا ازدلش دربیار...ال ...

اخه بخدا ب منظور نگفتم همین جور شوخی کردم ی درصدم فکر نمیکردم ناراحت بشه اول تا اخر من باید عذر خواهی کنم چون دخترم

اخه بخدا ب منظور نگفتم همین جور شوخی کردم ی درصدم فکر نمیکردم ناراحت بشه اول تا اخر من باید عذر خواه ...

چون تو این شرایطه اینجوری برداشت کرده...اشکال نداره...بزرگواریتو نشون بده