2777
2789
عنوان

بهم ریختگی روحی

163 بازدید | 15 پست

دوستان من خواهرم ۲۶ سالشه بعد امشب ما داشتیم یه فیلمی رو میدیم  ، من و مادرم و خواهرم داشتیم میدیدیم.

بعد توی اون فیلم برای یه دختری همینطور چنتا خواستگار میاد و اون دختره باید از مابین خواستگارا یکی رو انتخاب میکرد.

اونوقت خواهره من وسط فیلم یهو زد زیر گریه و بلند شد رفت توی اتاقش و در رو بست ، اخه اصلا خواستگار درست حسابی نداره ، من فکر میکنم دیدن این صحنه ها اعصابشو میریزه بهم.

اصلا حالا ما اون فیلم رو خاموش کردیم و الانم من میخوام برم توی اتاق بگیرم بخوابم ، همینطور در رو قفل کرده و میگه حوصلتو ندارم.

چون ما اتاقمون مشترکه.

دوستان شما داشتین کسی رو که در این حساس شده باشه؟

اخه خواهرم ادم منطقیه ایه ولی وقتی روی یه چیزی حساسیت نشون بده دیگه هم خودشو و هم دیگرانو بیچاره میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرتو نبردین دکتر؟

نه عزیزم 

من خودم تلفنی زنگ زدم با مشاور یکم صحبت کردم

مشاورم گفت شما وقتی میبینید اینطور عصبی و بهم ریخته میشه، اصلا بهش کاری نداشته باشید فعلا، تا خودش راضی بشه بیاد مشاوره

به نظرم مدل ازدواج های سنتی و خواستگاری داره کم میشه ، ایشون باید تلاش کنه وارد جامعه بشه و دن ...

چه میدونم والا

هر کسی که خواستگار داشتع باشه ، این خواهره من دیگه چه میکنه 

اخه هنوزم خواستگاری خیلی انجام میشه

نه عزیزم  من خودم تلفنی زنگ زدم با مشاور یکم صحبت کردم مشاورم گفت شما وقتی میبینید اینطور عصب ...

به نظر من حالش خیلی بده 

الانم مشاور بی سواد خیلی زیاد که امروز میگفت یه عالم مطب رو به خاطر مشاورای بیسواد بدون مجوز بستن 

به نظرم حتما تلفنی با یه روانپزشک مشورت کن و اگه نیاز بود دارو بگیر بریز تو ابمیوه بده بهش بخوره 

به نظر من حالش خیلی بده  الانم مشاور بی سواد خیلی زیاد که امروز میگفت یه عالم مطب رو به خاطر م ...

اخه اگر هم بخوایم دارو بهش بدیم ، خب نمیشه توی ابمیوه یا نوشابه اینا ریخت، چون اصلا طعم اون آبمیوه عوض میشه

ینی همچین کاری انجام دادنش محاله

اخه اگر هم بخوایم دارو بهش بدیم ، خب نمیشه توی ابمیوه یا نوشابه اینا ریخت، چون اصلا طعم اون آبمیوه ع ...

بالاخره هستن که اینکارو انجام میدن 

من اصلا اینده خوبی برا خواهرت نمیبینم اگه به دادش نرسین

قبلا اخه در این حد حالش بد نبود الان این خونه نشینی بدترش هم کرده

یهو بد میشه 

من انقدر ادم دیدم که خوب و سالم و سرحال بودن بعد تو مطب دکتر که میدیدی و عکسای قبلشونو باور نمیکردی که این ادم همون ادم قدیم باشه انقدر که حالشون بد بود