2789
عنوان

انگیزه خودکشی

324 بازدید | 33 پست

حس سنگینی دارم توی دلم 

میخوام نباشم حالم خیلی بده ولی میدونم کسی که خودکشی کنه عقوبت سختی داره  

برم پیش روانشناس یا روانپزشک  ؟ ویزیتشون چقدر جلسه ای 

چند روز پیش با ی ادمایی برخورد داشتم ک نسبت به مشکلات زندگیم با ترحم رفتار کردن و یکیشونم بسیار تحقیر امیز ازون لحظه حس بدی گرفتم قبلش تحملش راحت بود واسم 

کاش خودکشی گناه نبود 😔😔 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انگیزه برای خودکشی زیاده ... همه ی ادما هم تو زندگیشون از این انگیزه ها دارن ولی اگه میترسی و نمیخوای بمیری دنبال انگیزه زندگی بگرد ... حتی یه دلیل برای زنده موندن غلبه میکنه به هزار تا دلیل برای خودکشی

برو روانپزشک منم مث خودتم تاپیکامو بخون از من که بدتر نیستی هزینشم فک نکنم زیاد باشه اگه تو درمانگا ...

بدترم باور کن نخونده میگم بدترم دیگ تا تهشو برو  .. مطب نمیدونی چقدره

جونت مهم تره یا ویزیت روانپزشک 

حتماااا در اسرع وقت اقدام کن برو دکتر .فکر خودکشی طبیعی نیست 

خیلییی قوی باش دختر خوب

زندگی جرات میخواد خودکشی کار آدم های ضعیفه بماند ک گناه کبیره و قابل بخشیدن نیست

انگیزه برای خودکشب زیاده ... همه ی ادما هم تو زندگیشون از این انگیزه ها دارن ولی اگه میترسی و نمیخوا ...

میدونی هیچ انگیزه ای ندارم هر کاری میخوام بکنم میخورم به در بسته هررکاری

همتون قرص برنج بخورید 😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
جونت مهم تره یا ویزیت روانپزشک  حتماااا در اسرع وقت اقدام کن برو دکتر .فکر خودکشی طبیعی نیست&n ...

ای کاش خدا نبود و من راحت خودمو میکشنم و راحت ای کاش خدا منو نمی افرید 

خب بالاخره باید داشته باشم 😂😂 

عزیزم خودتو قوی کن در مورد مشکلات زندگی تم با هر اسکل از راه نرسیده ای درد و دل نکن، اینجور آدما کسی نیست به خودشون ترحم کنه اینقدر بدبختن! 

و اینکه همیشه اینجوری نمیمونه❤️🥰

🧚🏻‍♀️
بدترم باور کن نخونده میگم بدترم دیگ تا تهشو برو  .. مطب نمیدونی چقدره

نمی دونم ولی می دونم بیشتر از ۶۰ تومن نیس شاید ۳۲ تومن باشه

عزیزم ارزششو داره تو هم صد در صد از من بدتر نیستی چون من اسکیزوفرنی دارم

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔