2777
2789
عنوان

کجا باید برم 💔💔💔

205 بازدید | 31 پست

کاش میشد رفت جایی که همه دردات فراموش بشن همه چی یادت بره هر چی غم غصه داری خیلی ناراحتم خیلی

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

کجا باید برم که کسی نیاد بهم بگه : ببخشید اینجا جای منه... ؟؟؟ دلم اونجا رو میخواد ک فقط من جا بشم... برات آرامش میخوام استارتر... تو هم برام عشق دوطرفه بااونی که میخوامو بخواه... از خدا 😔

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
بیا خونه ما 😂😂😂😂 تخمه و بستنی بخوریم😂😂😂😂

دارم میام اماده باش 😄

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
بیا خونه ما 😂😂😂😂 تخمه و بستنی بخوریم😂😂😂😂

دلم خااااس نمیگی زن حامله اینجاس🔪😐

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
کجا باید برم که کسی نیاد بهم بگه : ببخشید اینجا جای منه... ؟؟؟ دلم اونجا رو میخواد ک فقط من جا بشم.. ...

چشم عزیزم 😢

بدو بیا دارم فیلم سیاوش هم می بینم😂😂😂

قربون مهمون نوازیت خنده رو لبم اوردی 😀