2777
2789
عنوان

کجا باید برم 💔💔💔

204 بازدید | 31 پست

کاش میشد رفت جایی که همه دردات فراموش بشن همه چی یادت بره هر چی غم غصه داری خیلی ناراحتم خیلی

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

کجا باید برم که کسی نیاد بهم بگه : ببخشید اینجا جای منه... ؟؟؟ دلم اونجا رو میخواد ک فقط من جا بشم... برات آرامش میخوام استارتر... تو هم برام عشق دوطرفه بااونی که میخوامو بخواه... از خدا 😔

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
بیا خونه ما 😂😂😂😂 تخمه و بستنی بخوریم😂😂😂😂

دارم میام اماده باش 😄

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
بیا خونه ما 😂😂😂😂 تخمه و بستنی بخوریم😂😂😂😂

دلم خااااس نمیگی زن حامله اینجاس🔪😐

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
کجا باید برم که کسی نیاد بهم بگه : ببخشید اینجا جای منه... ؟؟؟ دلم اونجا رو میخواد ک فقط من جا بشم.. ...

چشم عزیزم 😢

بدو بیا دارم فیلم سیاوش هم می بینم😂😂😂

قربون مهمون نوازیت خنده رو لبم اوردی 😀