2777
2789
عنوان

پدر بد 😢

285 بازدید | 30 پست

سلام

تو تاپیک قبل گفتم پدر و مادر و چطوری هستن 😔

امشب به پدرم گفتم گوشی ت رو بده برم تو اینستا میخوام برم تو پیج لباس 😔😢که کاش لال میشدم نمیگفتم 🥺😢 (خودم اینستا ندارم)

بعد بهم گفت نمیدم گفتم چرا گفت مگه زوره نمیخوام بدم 🥺😔

ابروم رو برد 🥺😢😢

چقدر نفرین کنم خسته شدم دیگه 😔🥺

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
اینستا نصب میکردی منتشم نمیکشیدی

نمیزارن نصب کنم

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا

چون گوشی نداده نفرینش می کنی؟

خب راست میگه، گوشی چیز شخصیه

اخرین باری که از مامان بابام گوشی گرفتم اینقدر کوچولو بودم سواد خوندن نوشتن نداشتم، با گوشیشون بازی می کردم

وگرنه گوشی حیلی شخصیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خوب نداده.مگه چیه؟!

خب چرا نباید بده ؟ یا بده یا بزاره خودم نصب کنم

وا چون گوشی نداده نفرینش می کنی؟ خب راست میگه، گوشی چیز شخصیه اخرین باری که از مامان بابام گوشی گ ...

من تو چیز شخصی نمیرم فقط میرم تو پیج لباس

تایپیک قبلتو خوندم دلم کباب شد😢

عزیزم باهاشون مهربون صبحت کن تا متوجه رفتارشون بشن حتی اگه باز بد رفتاری کردن☺🤗

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   
مگ بچه ایی؟ شما خیلی دگ حرف گوش کنید بنازمتون):

اره بخدا دختر خالم ۱۰ سالشه اینستا داره