2777
2789
عنوان

اون دنیا

88 بازدید | 8 پست

با این همه غمی که خدا بهم میده هردفعه میخوام برم اون دنیا ....الان که فکرشو میکنم میبینم اونور بهتره ...بابامم رفته اونجا میرم پیش اون ....اونم تابوت همش غم کشید این به منم به ارث رسیده ..من که میدونم اینه چرا بمونم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر داشته باش و قوی باش و اینقدر تلقین منفی نکن اگه خودکشی خوب بود که خدا پیشنهادش میکرد به همه و نمیگفت گناه کبیره اس بالاخره که همه ما میمیریم ومیریم اون دنیا پیش عزیزامون که رفتن بالاخره که اونارو دوباره میبینیم تو این دنیات سعی کن بهترین باشی تا سرافراز بری پیش بابات 

صبر داشته باش و قوی باش و اینقدر تلقین منفی نکن اگه خودکشی خوب بود که خدا پیشنهادش میکرد به همه و نم ...

بقرآن من صبورترین بودم در مقابل یه غم بزرگ تو زندگیم اما این دفعه دیگه صبرم رفته ...

بقرآن من صبورترین بودم در مقابل یه غم بزرگ تو زندگیم اما این دفعه دیگه صبرم رفته ...

بگرد دنبال راه حل اگه نبود بسپرش به خدا ولی چیزی که خدا گفته گناه کبیره اس یعنی مشکلو حل نمیکنه پس از ذهنت بیرونش کن 

[QUOTE=192622954]بگرد دنبال راه حل اگه نبود بسپرش به خدا ولی چیزی که خدا گفته گناه کبیره اس یعنی مشکلو حل نمیکنه پس ا ...[/QUOTEقبلش همه رو میدونم...دیگه سپردن به خدا نداره...هرچی آدم دیدم که به منافع خودشون بودن هیچ غمی نداده خدا بهشون..خیلی جالبه کارخدا.