2777
2789
عنوان

گله ازخدا

100 بازدید | 13 پست

من از خدا گله دارم..خیلی هم دارم...چرا تا میام یزره خوشی ببینم زود یه غم میاره برام...چرا اخه...این عدالت نیست...این زندگی نیست که من میخواستم...دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه.....اینجوری که فهمیدم خدا نمیخواد بهم خوشی بده ...خدایااا...منو ببر ...خودم دارم میگم منو ببر...

فقط تو نیستی این حس داری

😔

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عمر محدوده و همه رفتنی هستیم، زندگی هم سخته، غم برای همه هست، خدا تو قرآن گفته ما انسان رو در ...

چرا آخه در رنج آفریده..اون که میگه من شمارو اشرف مخلوقات آفریدم .این چه اشرفیه که که میخواد هی بهش غم بده ....من قبول ندارم..من ابن زندگیو و دنیارو نمیخوام...

پس کی ...من نمیخوام غمو ....اما خدا اصرار داره بیا تو باید غم داشته باشی...

ببین عزیزم دنیا اونقد بی ارزشه ک ارزششو نداره غصه بخوری..همه ما تو زندگیمون غم داریم مشکل داریم.. اما با غصه خوردن هیچی درست نمیشه..از خدا هم نباید گله کرد، بهش توکل کن حال دلتو کنه❤

ببین عزیزم دنیا اونقد بی ارزشه ک ارزششو نداره غصه بخوری..همه ما تو زندگیمون غم داریم مشکل داریم.. ام ...

عزیزم..غم ازدست دادن عزیز با هیچ چیزی نمیشه درمانش کرد...خدا برای من همش غم میفرسته ...همیشه هم بنده خوبی براش'بودم شکرش کردم به کسی حسودی نکردم...

عزیزم..غم ازدست دادن عزیز با هیچ چیزی نمیشه درمانش کرد...خدا برای من همش غم میفرسته ...همیشه هم بنده ...

روحشون شاد عزیزم🖤

گلی فقط تو نیستی همه ما عزیزامونو از دست دادیم...همه ما حال بدی کشیدیم.. درسته غم از دست دادن عزیز خیلی سخته اما چاره ای جز صبور بودن نیست..

خوده ماهم یه روزی از این دنیا میریم ..بخدا ارزش نداره غصه بخوری

پس کی ...من نمیخوام غمو ....اما خدا اصرار داره بیا تو باید غم داشته باشی...

وای دقیقا خدا چه اصراری داره همش غم داشته باشیم تا اومدم خوشی کنم خدا محکم زدم زمین گفت بسته و غم فوت بابام برای همیشه با من هست و غمیه که هرگز از بین نمیره تا روزی که خودم برم پیشش